I RSS osuđuje neprimereno ponašanje funkcionera prema Vučiću: Razgovaraće se sa čelnicima lige

12.02.2023

18:45

1

Povod saopštenju je snimak koji je osvanuo u javnosti

I RSS osuđuje neprimereno ponašanje funkcionera prema Vučiću: Razgovaraće se sa čelnicima lige
Milena Delić - Copyright RSS

Nedavno se u javnosti pojavio snimak predsednika rukometnog kluba Partizan, Željka Perkunića, na kome se vidi kako iznosi uvredljive reči na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića, što je izazvalo reakciju i iz sportskog sveta.

Taj snimak se pojavio tokom jednog košarkaškog gostovanja, a pušten je i na TV Prva, prilikom Vučićevog gostovanja i na njemu se vidi kako ga funkcioner RK Paritzan vređa.

Nakon što se povodom toga oglasio bivši rukometaš Vlada Mandić i zatražio smenu Perkunića, objavljeno je i saopštenje Rukoemtnog saveza Srbije, koje prenosimo u celosti i bez iznema:

- Rukometni savez Srbije oštro osuđuje bilo kakvo neprimereno ponašanje rukometnih zvaničnika i funkcionera prema državi Srbiji i predsedniku Aleksandru Vučiću.

Nijedan član RK Partizan nije deo bilo koje komisije niti učestvuje u rukovođenju Saveza, ali će Rukometni savez Srbije o daljim aktivnostima u okviru Super lige za rukometaše razgovarati sa čelnicima lige.

Rukomet u Srbiji ima značajnu podršku države Srbije i predsednika Vučića koji je od velike važnosti za napredak našeg sporta.

Saopštenje potpisuje Milena Delić, predsednica Rukometnog saveze Srbije - navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu RSS-a.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike