Legende Partizana ljute na predsednika rukometnog kluba! Traži se hitna ostavka!

12.02.2023

17:47

0

Nekadašnji rukometaš crno-belih oštro reagovao na ponašanje prvog čoveka rukometne sekcije crno-belih

Legende Partizana ljute na predsednika rukometnog kluba! Traži se hitna ostavka!
Vladimir Mandić, arhiva - Copyright MN Press

Nekadašnji rukometaš Partizana, za koji je igrao tri puta, Vladimir Mandić oglasio se povodom snimka na kome prvi čovek rukometne sekcije crno-belih vređa predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Taj snimak se pojavio tokom jednog košarkaškog gostovanja, a pušten je i na TV Prva, prilikom Vučićevog gostovanja i na njemu se vidi kako ga funkcioner RK Paritzan vređa.

Mandić se oštro oglasio i zatražio hitnu ostavku Željka Perkunića sa mesta predsednika RK Partizan, ali i svih funkcija u sportu.

- Kao potpredsednik Rukometnog saveza Srbije, ali prvenstveno kao veliki grobar i bivši kapiten RK Partizan sa kojim sam osvojio 10 trofeja tražim da Perkunić da momentalno da ostavku na mesto predsednika RK Partizana i da izađe iz sportskog sveta uopšte, jer mu tamo nije mesto. Sramota me je što je takav čovek ikada bio deo partizanove porodice i sporta uopšte, huligansko ponašanje u njegovim godinama i vređanje predsednika govori samo o njemu. Istog tog predsednika koji mnogo pomogao Rukometni savez kao i svaki rukometni klub u svim rangovima, a ponajviše Partizan, daleko više nego ijedan predsednik ranije. Cela uprava Partizana, kao i prijatelji kluba se ograđuju od ovoga otpadnika, i oni će izaći sa svojom izjavom ubrzo. Verovatno Perkunić i tim samim skandiranjem polazi od sebe!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike