Mihajlović je brinuo o njima, sada dolaze da se oproste: Deca iz Sremske Kamenice stižu na Marakanu

04.02.2023

09:41

0

Autor: A. S.

Poznata su dela koja je činio za dobrobit te dece

Mihajlović je brinuo o njima, sada  dolaze da se oproste: Deca iz Sremske Kamenice stižu na Marakanu
Siniša Mihajlović - Copyright Profimedia

Danas će se na stadionu Rajko Mitić igrati derbi 20. kola Superlige, između Vojvodine i Crvene zvezde, a ta utakmica biće u znaku Siniše Mihajlovića.

Legenda srpskog i svetskog fudbala nas je prerano napustila sredinom decembra prošle godine, a njegovi bivši klubovi su pronašli još jedan način kako da mu odaju počast. 

Meč počinje u 16 sati, sve je spremno za emotivni spektakl, a spremni su i gosti na tribinama.

Naime, kako je najavljeno, na Marakani će danas biti i deca iz Dečjeg sela Sremska Kamenica o kojima je Siniša brinuo. 

Opšte je poznato da Mihajlović na svom venčanju nije primao poklone, već donacije za to dečije selo, a i od prihoda sa oproštajne utakmice je novac prosledio toj deci.

- Ulaz na stadion je besplatan, a sve navijače očekuje bogat i sadržajan program u čast naše legende. Fudbaleri našeg kluba će na travnatu površinu Marakane izaći sa dresovima podignute kragne, a posebno redizajniran dres predstavljaće još jedan gest koji će naglasiti veličinu čuvenog velemajstora slobodnih udaraca. Na prednjoj strani dresa pored grba Crvene zvezde biće u istom obliku ugravirana zlatna slika Siniše Mihajlovića. Autentični dresovi koji će nositi izabranici Miloša Milojevića na meču protiv Vojvodine biće dati na aukciju, a svi kojima je crveno-bela boja u srcu će moći da učestvuju u istoj. Prikupljen novac će biti doniran Nacionalnom registru donora matičnih ćelija pri Institutu za transfuziju krvi Srbije. Vidimo se na Marakani! Za Zvezdu, za Mihu - navodi se u saopštenju Zvezde.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike