Ovo se ne može objasniti! Volej u glavu rivalke koja leži na zemlji, ostala je bez svesti, krv lila na sve strane! (VIDEO)

01.02.2023

19:21

0

Autor: 24sedam

Meč futsal liga za devojke u Brazilu pretvorio se u haos na terenu

Ovo se ne može objasniti! Volej u glavu rivalke koja leži na zemlji, ostala je bez svesti, krv lila na sve strane! (VIDEO)
Futsal u Brazilu - Copyright printscreen/Twitter

Ovakvim osobama sigurno nije mesto u sportu.

Svi znamo kako se lako izgube živci na utakmicama, ali i da profesionalni sportisti moraju i uglavnom uspevaju da iskontrolišu emocije.

Dogodi se ipak da ne uspeju u tome i onda se sport pretvori u haos. Upravo se to desilo na jednoj utakmici futsal lige u Brazilu.

Na snimku se vidi gol jedne ekipe, a zatim i faul nad devojkom iz tima koji je prethodno zatresao mrežu. Sledeća scena je toliko uznemirujuća da je teško poverovati da se zaista dogodila na utakmici.

Protivnica koja je napravila faul se zatrčava i iz sve snage nogom u glavu šutira fauliranu rivalku! Odmah nastaje haos, futsalerke skaču jedne na druge, a nesrećna devojka, kojoj se krv sliva niz lice, leže na leđa.

 

 

Ostala je nakratko bez svesti, krv je liptala na sve strane, a pretpostavlja se da je zaradila i neke teže povrede lica.

Veruje se da će "nokauterka" biti žestoko kažnjena, a deluje da bi zabrana bavljenja sportom za ceo život bila primerena kazna za to što je uradila.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike