Orlovi bez Vejina jure četvrtfinale! RSS potvrdio loše prognoze, detalji poznati nakon snimanja!

15.01.2023

21:41

0

Autor: A. S.

Srećnom, preloma nema

Orlovi bez Vejina jure četvrtfinale! RSS potvrdio loše prognoze, detalji poznati nakon snimanja!
Rukometaši Srbije - Copyright Profimedia

Rukometaši Srbije večeras su poraženi u drugom kolu grupne faze Svetskog prvenstva od selekcije Nemačke, ali ono što je važnije po tim Tonija Đerone, ozbiljniju povredu je doživeo bek Predrag Vejin.

Iskusni, 30-godišnji rukometaš za Srbiju je debitovao upravo u Poljskoj, ali na meču sa Nemcima nije imao sreće. U jednom momentu, tokom prvog poluvremena, u padu je, u gužvi, stao na nogu drugog igrača i izvrnuo zglob. Uz pomoć saigrača i lekara je napustio parket, ali se ubrzo i uputio u svlačionicu.

Kako je na konferenciji za medije rekao selektor Toni Đerona, Srbija je ostala bez njegove pomoći, a u međuvremenu se oglasio i Rukometni savez Srbije.
 
- Ono što možemo da vam potvrdimo u ovom trenutku jeste da je Svetsko prvenstvo za Predraga Vejina završeno. Detaljnije informacije o stanju srpskog beka dobićete nakon pregleda na kojima se trenutno nalazi - naveli su večeras iz RSS-a, u kratkom saopštenju.

Šteta i za Vejina i za Srbiju. Ostaje nada da povreda nije ozbiljnije prirode, pa da neće iziskovati dugu pauzu što se nastavka sezone u klubu tiče.

Ono što je takođe poznato i što čini olakšavajuće okolnosti, preloma nema, ali će nakon snimanja njegovo pravo stanje biti poznato.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike