Kraj karijere: Sanja rekla zbogom rukometu

07.10.2020

07:02

0

Autor: D. B.

Osvajačica srebrne mealje na SP posle 21 godine odlučila da se penzioniše

Kraj karijere: Sanja rekla zbogom rukometu
Copyright MN Press

Posle 21 godinu bavljenja rukometom Sanja Vujović (devojački Damnjanović) odlučila je da završi karijeru.

Iako ima samo 33 godine, devojka koja je igrala na poziciji levog beka, došlao je do ovakve odluke zbog toga što želi da ponovo ostane u drugom stanju i da se posveti odgajanju dece i porodičnom životu.

Prošle sezone sam igrala u Budućnosti, a moj suprug Stevan (inače reč je o rukometnom reprezentativcu Crne Gore) bio je u Zaporožju. Teško nam je padala ta razdvojenost. Dogovorili smo se da ako bude produžio ugovor u toj ekipi da radimo na proširenju porodice, a da ako napusti klub da tražimo gde ćemo zajedno da budemo. On je ostao u Zaporožju, a ja sam ubrzo ostala u drugom stanju. Odluka je bila jasna – izjavila je Sanja za “Sportski žurnal”.

Sanja se udala za Stevana Vujovića 2018. godine. Zajedno imaju sina Viktora. Tokom karijere branila je bolje Radničkog, Naise, Krima, Zajačara, Podravke, Viborga, Vardara, Šiofoka i Budućnosti. Za reprezentaciju je odgirala 111 utakmica na kojima je postigla 382 gola. Najveći uspeh u dresu Srbije ostvarila je 2013. godine kada je osvojila srebrnu medalju na SP.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike