Otkriveno kako Tajson nije pao na doping testu

23.12.2020

10:40 >> 12:01

0

Autor: D. B.

Ovakvi rezultati su mogući isključivo zbog jedne stvari

Otkriveno kako Tajson nije pao na doping testu
Copyright Profimedia

Majk Tajson i Roj Džons junior nisu bili dopingovani tokom meča u kome je viđen povratak dve legende boksa u ring. Dobrovljna antidoping asocijacija je saopštila da su oba borca prošla na testovima obavljenim posle meča održanog u „Stejpls centru“ koji je završen nerešeno, posle osam dvominutnih rundi.

Pročitajte još

Međutim, i posle ovih testova niko ne može da tvrdi da Tajson i Džons junior nisu u krvi imali supstance koje su zabranjene. Naime, prema informaciji koju je plasirao „Miror“, VADA (organizacija koja nema veze sa WADA, Svetskom antidoping agencijom koja je najmerodavnija institucija koja se bavi testiranjem sportista), nije ih testirala na kanabis!

Ovakva informacija zvuči logično kada se zna da je Tajson priznao posle meča da je i na dan meča konzumirao marihuanu.

Slušajte, ne mogu da prestanem. Pušio sam kanabis i ranije, i to pre mečeva. Žao mi je, ja sam konzument – objasnio je Tajson.

„Gvozdeni Majk“ je najavio i da će tokom 2021. godine ponovo ući u ring.

Možda ćemo organizovati nešto. Meni se sviđa ideja o meču na jugu Francuske, recimo u Monaku ili San Tropu. Rival bi mi bio neko od boksera iz Evrope. Želim da nastavim ovaj niz humanitarnih mečeva – objasnio je nedavno Tajson.

Meč između Tajsona i Džons juniora gledalo je 1,6 miliona ljudi u direktnom prenosu, a to su ukupno platili čak 60 miliona dolara.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike