Dva srpska delfina odmaraju u Americi kod lepe rođake! Ova naša lepotica krasila je mnoge naslovne strane, a onda se skroz izgubila

24.09.2022

15:46

0

Autor: 24sedam

Braća Rašović rešila da odahnu u SAD

Dva srpska delfina odmaraju u Americi kod lepe rođake! Ova naša lepotica krasila je mnoge naslovne strane, a onda se skroz izgubila
rašovići - Copyright Instagram printscreen

Dvojica zlatnih vaterpolista nisu imala tako uspešnu sezonu kao prošle godine, ali su imali napornu i zaslužili su da malo odmore. 

Braća Strahinja i Viktor Rašović posle svih utakmica za reprezentaciju Srbije ovog leta pronašli su vreme da malo odahnu i kao destinaciju su odabrali Sjedinjene Američke Države. Iznenađenje je da im je tamo domaćin Marina Arsenijević, srpska pijanistkinja koja je još 90-tih godina postala popularna i poznata po lepoti i virtuoznosti na klaviru.

Printscreen/YouTube
 

Arsenijevićka već skoro dve decenije živi u SAD. Poslednji put u srpskoj javnosti spominjala se zbog njene simfonije koju je nazvala "Tesla Rhapsody".

 

Na slikama se vidi da je poznata rođaka bila baš dobra domaćica prema srpskim delfinima. Lopta im je i u SAD bila omiljeni rekvizit, makar bila i malog obima na travnatom golf terenu Okland golf kluba, nedaleko od Detroita.

 

 

Braća Rašović su potekla iz škole Crvene zvezde. Stariji Strahinja (30) igra za Novi Beograd, dok je Viktor (29) član CNN93 iz Francuske.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike