Kakva čast za srpsku atletiku, dve naše šampionke kandidatkinje za Zvezdu u usponu! Naši glasovi ih vode do pobede! (FOTO)

16.09.2022

14:54

0

Autor: 24sedam

Rezultate Adriane Vilagoš i Angeline Topić prepoznala i Evropska atletska asocijacija

Kakva čast za srpsku atletiku, dve naše šampionke kandidatkinje za Zvezdu u usponu! Naši glasovi ih vode do pobede! (FOTO)
20220822anTopicA11 - Copyright MN Press

Ovo je definitivno bila godine srpske atletike, a moru medalja i trofeja, moglo bi se pridodati još ponešto! 

Evropska atletska asocijacija nominovala je za Zvezde u usponu srpske atletičarke Adrianu Vilagoš i Angelinu Topić, preneo je Srpski atletski savez.

U konkurenciji se nalazi još 20 nominovanih atletičara i atletičarki, a glasanje se vrši na instagram proflilu Evropske atletske asocijacije i biće otvoreno sve do 30. septembra.

Adriana i Angelina su svoje odradile sad bismo i mi mogli malo da ih poguramo do pobede. Ništa teško, otvorite sledeće dve fotografije i kliknete "like" (sviđa mi se"). Tako dajete glas našim šampionkama i uvećavate im šanse da dobiju laskavo zvanje.

 

 

 

 

Topićeva je ove sezone u skoku uvis osvojila titulu juniorske prvakinje Evrope, bronzu na Svetskom prvenstvu do 20 godina u Kolumbiji i bronzu na seniorskom šampionatu Evrope u Minhenu.

Vilagoš se u Kaliju drugi put uzastopno okitila titulom svetske juniorske prvakinje u bacanju koplja, a na Evropskom prvenstvu u seniorskoj konkurenciji u Minhenu osvojila je srebrnu medalju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike