Zvezda eliminisana već u osmini finala

21.10.2020

06:13 >> 00:18

0

Autor: M. R.

Odbojkaši započeli takmičenje u Kupu Srbije

Zvezda eliminisana već u osmini finala
Copyright MN Press

Četiri susreta u muškoj konkurenciji osmine finala Kupa Srbije odigrana su u utorak, a još četiri su na programu u sredu.

Već u ovoj početnoj fazi eliminisani su odbojkaši Crvene zvezde. U verovatno najatraktivnijem susretu kad je osmina finala u pitanju, bolja od njih u Beogradu bila je ekipa Ribinice iz Kraljeva – 3:2. Najzaslužniji za prolaz dalje bio je Žarko Ubiparip sa 21 osvojenim poenom. U poraženom timu čak 32 poena upisao je Nikola Meljanac.

Kada udari brat na brata, za koga roditelji navijaju?

Mladi radnik je u Požarevcu savladao Borac iz Starčeva – 3:0. Najefikasniji igrač kod pobednika bio je Milan Krstić sa 13 poena (napad 16-11). U poraženom sastavu Aleksandar Gmitrović je postigao 18.

Odbojkaši Partizana su bili bolji od Spartaka iz Ljiga – 3:1. Crno-bele su predvodili Lazar Koprivica i Milan Pepić sa po 17 poena. Kod poraženih najefikasniji je bio Marko Maksimović sa 15.

Srbija sa tri predstavnika u CEV kupu

Spartak iz Subotice je na domaćem terenu slavio protiv Banata iz Vršca – 3:0. Kapiten Nemanja Jungić je za pobednički tim upisao 14 poena, a Dušan Nikolić jedan manje. U ekipi Banata jedini dvocifreni bio je Vukašin Rajković – 14 poena.

U sredu su po rasporedu sledeći susreti: Niš – Metalac (Gornji Milanovac) 16.00, Radnički (Kragujevac) – Borac (Paraćin) 17.00, Vojvodina – Jedinstvo (Stara Pazova) 17.30, Novi Pazar – Karađorđe (Topola) 18.00.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike