Zastrašujuće scene iz bokserskog ringa! Ovako nešto još niste videli! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

06.06.2022

14:49

0

Autor: 24sedam

Južnoafrikanac Simiso Butelezi video protivnika tamo gde ga nije bilo

Zastrašujuće scene iz bokserskog ringa! Ovako nešto još niste videli! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Bokesr udara u prazno - Copyright Printscreen/YouTube

Naučili smo, nažalost, da boks ume da bude izuzetno opasan sport, ali scene koje su stigle sa borbe WBF su nešto što niste videli. Zaista zastrašujuće!

U ringu su se jedan preko puta drugog našli Simiso Butelezi i Sifesile Mnutngva i borili se za titulu prvaka Afrike u lakoj kategoriji.

Butelezi je bio apsolutno dominantan, tukao je rivala iz svih pozicija i tako sve do desete runde i, ponavljamo, zastrašujuće, ali i izuzetno bizarne scene.

Saterao je Butelezi rivala uz konopce, vezao seriju udaraca, ali i primio jedan poprilično jak. Mntungva je izbegavajući napade protivnika čak završio van konopaca!

I dok je Butelezi čekao da sudija pomogne njegovom rivalu da se vrati na noge, te dok je usledila provera da li je sa borcem sve u redu, izgledalo je da se ništa čudno neće dogoditi.

 

 

Sudija je dao znak za nastavak borbe, a Butelezi, koji je bio okrenut ka rivalu,  do tog trenutka, odjednom se okrenuo ka sudiji i krenuo ka njemu. Pokušao je arbitar da objasni borcu da mu je rival a drugoj strani ringa, ali uzalud. Malo se pomerio u stranu, a bokser je krenuo ka ćošku i udarao nepostojećeg protivnika.

Nikome na momenta nije bilo jasno šta se dešava, a sudija je brzo reagovao i prekinuo borbu jer je postalo jasno da Butelezi ne zna gde se nalazi i da s njim nešto ozbiljno nije u redu.

Poslednje informacije govore da je njegovo stanje stabilno, te da će u narednih nekoliko dana biti poznato šta je uzrok za gledanje neprijatnih scena iz ringa.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike