Legenda našeg boksa otkrila: Otac borca iz Holandije želi sina u reprezentaciji Srbije

01.11.2020

11:03 >> 17:11

0

Ovog vikenda Srbija će dobiti nove šampione

Legenda našeg boksa otkrila: Otac borca iz Holandije želi sina u reprezentaciji Srbije
Copyright MN Press

Pojedinačno prvenstvo u boksu ušlo je u završnu fazu i ovog vikenda Srbija će dobiti nove šampione.

Finale je zakazano za večeras od 19 časova uz direktan TV prenos na TV Arena Fight.

U sportskoj hali u Smederevu prethodna tri dana preko 50 boksera i 13 bokserki vodilo je pravi mali rat za ulazak u sam finiš takmičenja i borbu za zlato od muva i bantam kategorije do superteške u muškoj konkurenciji.

Vlasnici najsjajnijih odličja na domaćoj sceni dobiće i mesečnu stipendiju koja će u konkurenciji seniorki i seniora iznositi 40.000 dinara, što je bio motiv više za sve učesnike ovog takmičenja.

Legenda srpskog boksa Tadija Kačar od početka pojedinačnog prvenstva Srbije za seniorke i seniore 2020. nalazi se u Smederevu gde je odgledao sve mečeve.

– Ima dobrih borbi, momci i devojke žele da se dokazuju. Ipak, očekivali smo više prijavljenih boksera, jer ih u Srbiji imamo mnogo više. Takođe, moram da pohvalim sjajnu pobedu Đokića nad Poletanom. Lično sam tvrdio i ranije da je Đokić bolji bokser od Poletana, koji je reprezentativac. Njegova porodica živi u Holandiji, ali je otac Goran po svaku cenu želeo da mu sin boksuje za Srbiju. Đokić ima naš pasoš, boksuje za BK Novi Sad iako je imao ponudu da se bori pod zastavom Holandije. Očekujem veoma kvalitetan, uzbudljiv i sjajan finalni meč između njega i Nišlije Radulovića – poručio je Kačar.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike