Srbija večeras uz Rakića! Meč sa Poljakom zakazan za 01.30 posle ponoći

14.05.2022

16:33

0

Autor: 24sedam

Srpski borac izlazi 17. put u oktagon

Srbija večeras uz Rakića! Meč sa Poljakom zakazan za 01.30 posle ponoći
rakic - Copyright Instagram printscreen

Srpski borac Aleksandar Rakić večeras će se u UFC borbi suočiti sa poljskim šampionom Janom Blahovičem. Meč u Las Vegasu, kao glavna borba noći odigraće se iza ponoći, u 01.30  časova po srednjeervopskom vremenu.

Nema izrazitog favorita pred veliku borbu da UFC diva. Rakić je mlađi deset godina, ima duže ruke, ali "Polish Power" ima svoje adute u iskustvu, snažnim udarcima i dobrom snalaženju u parteru.

 

 

Rakić ima odnos 14-2 u pobedama i porazima, dok je na strani Poljaka 28-9. Meč se radi u poluteškoj kategoriji, što znači da borci moraju imatu masu do 93 kilograma. Borba je bila predviđena da se održi u martu, ali je došlo do odlaganja zbog povrede Poljaka.

Uvertira za meč bila na zvaničnom merenju. Poljak je odmah zauzeo stav o kome se već jedan dan priča, a Rakić je smirenošču odgovorio na to unošenje u lice protivnika. Ostali su skoro deset sekundi zalapljeni jedan za drugog, ali kada su kamere i objektivi ugašeni sportrski su se pozdravili što se videlo i na Instagram profilu našeg borca.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike