Slavila se titula, sad se mora napasti Evropa! Novi Beograd hoće 4. pobedu nad Jadranom iz Splita

07.04.2022

11:53

0

Autor: 24sedam

Duel Lige šampiona domaći tim dočekuje odmorniji i u boljem raspoloženju

Slavila se titula, sad se mora napasti Evropa! Novi Beograd hoće 4. pobedu nad Jadranom iz Splita
624a75e08daad-0MAR66 - Copyright MN Press

Posle osvajanja titule regionalnog šampiona vaterpolisti Novog Beograda nastavljaju takmičenje u Ligi šampiona.

Rival Novobeograđanima u 12. kolu elitnog takmičenja biće splitski Jadran, ekipa koju su nadigrali upravo u finalu Jadranske lige.

Utakmica je na programu u petak na bazenu "11. april" od 18. 45 sati, a u taboru Novog Beograda nadaju se novoj pobedi nad Splićanima.

24sedam/Danilo Krša
 

- Ova utakmica dolazi u nezgodnom momenat i za nas i za ekipu Jadrana, koja je morala da se vrati u Split i ponovo doputuje u Beograd. Sa druge strane, mi smo sigurno malo opušteniji pošto smo osvojili prvi trofej čime smo skinuli veliki pritisak i teret sa leđa. Ove nedelje smo malo i slavili, ali svakako ćemo pružiti maksimum i potrudiću se da rasteretim ekipu bilo kakvih pritisaka u ovom trenutku. I dalje treba da nastavimo da stasavamo kao tim, a ako momci nastave ovako da izgaraju mislim da će to biti dovoljno da u završetku sezone pokažemo svoje pravo lice - istakao je trener Novog Beograda Igor Milanović.

Radomir Drašović, MN Press
 

Ovo će biti četvrti duel sa Splićanima ove sezone, a Novi Beograd je prethodno zabeležio sve tri pobede:

- Imali smo turbulentnu sezonu u Ligi šampiona i želimo pred samu završnicu uđemo sigurnije i ostvarimo sve pobede do kraja, sigurno ćemo biti silno motivisani. Mislim da su nam se glave već ohladile posle osvajanja trofeja i nadam se da ćemo sada biti najbolji kada bude najpotrebnije. Jadran ne smemo da potcenimo iako imamo pozitivan bilans sa njima ove sezone - konstatovao je Radomir Drašović.

MN Press
 

Najbolji strelac Novog Beograda u ovoj sezoni Strahinja Rašović naglašava da je ovo veoma važan duel za njegov tim u Ligi šampiona:

- Iza nas je osvojen prvi trofej i siguran sam da će nam to dati dodatno samopouzdanje. Mislim da smo svi već fokusirani na taj naredni meč sa Jadranom i nadam se da ćemo odigrati na visokom nivou. Verujem u svoj tim, a svakako ćemo ići na pobedu, jer to se ne dovodi u pitanje - zaključio je Rašović.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike