Jeziva tragedija, poginuo mladi (14) sportista: Ispao sa "katapulta" u zabavnom parku, svedoci mislili da leti ranac! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

28.03.2022

13:35

0

Autor: 24sedam

Tajrer Simpson preminuo na licu mestu posle pada sa velike visine

Jeziva tragedija, poginuo mladi (14) sportista: Ispao sa "katapulta" u zabavnom parku, svedoci mislili da leti ranac! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
12 - Copyright Printscreen

Užasne vesti zavile su Ameriku u crno. Mladi i supertalentovani igrač Američkog fudbala Tajri Simpson (14) izgubio je život u bizarnoj nesreći u zabavnom parku u Orlandu.

Američki mediji javljaju da je nesrećni dečak izleteo sa jedne od sprava za zabavu sa ogromne visine. Radi se o takozvanom "katapultu", u kojem se brzinom od 121 km/h penje do visine od 130 metara i onda naglo zaustavlja.

Printscreen/YouTube
 

Očevici stravičnog događaja kažu da su videli da nešto ispada sa atrakcije, ali su mislili da se radi o nečijem rancu. Kada su prišli shvatili su da se radi o dečaku, koji je preminuo na licu mesta.

Prema rečima trenera srednje škole u Misuriju Brendana Gregorija, pokojni dečak bio je izuzetan talenat i sigurno bi dobio sportsku stipendiju na nekom od najvećih uinverziteta u Americi, koji su se već interesovali za njega.

Policija istražuje šta je dovelo do smrti dečaka, a zasad se smatra da je reč o nesreći i nema naznaka da će neko biti optužen za to.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike