Huligani Legije napravili haos na kik-boks meču u Belgiji: Masovna tuča protiv Marokanaca koji su navijali za Badra Harija (VIDEO)

20.03.2022

07:02

0

Autor: 24sedam

Svet još nije video ove scene, huligani Legije i ADO Den Haga u akciji

Huligani Legije napravili haos na kik-boks meču u Belgiji: Masovna tuča protiv Marokanaca koji su navijali za Badra Harija (VIDEO)
hari1 - Copyright Profimedia/Printscreen/YouTube

Meč kik boksera Badra Harija i poljskog borca Arkadiuša Vrzoseka u belgijskom gradu Haseltu prekinut je zbog tuče navijača dva protivnika.

To se dogodilo nakon što su se na tribinama Trikso arene sukobili predstavnici lokalne zajednice mahom marokanskog porekla koji su došli da podrže Harija, dok su drugu stranu činili huligani Legije Varšave kao pristalice drugog borca. Organizatori su posle masovne tuče u kojoj se nisu birala sredstva, odlučili da borbe prekinu, pa se tako nije održao ni meč između Belgijanca Džamala Bena Sadika i Holanđanina Levija Rihtersa.

 

 

Organizator Glori80 su ovo rešenje pronašli nakon konsultacija sa lokalnim vlastima. Neredi su izbili neposredno pre Harijeve borbe. Na samom meču 37-godišnji Marokanac iz Amsterdama je dobro startovao protiv Poljaka, od kojeg je izgubio u septembru prošle godine. Na kraju druge runde dobio je ipak koleno u bradu i sudija je morao da mu broji.

 

 

Treća runda morala je da bude odložena jer su izbili neredi na tribinama. Nakon 20 minuta, iz organizacije su saopštili da meč neće biti nastavljen iz bezbednosnih razloga. Vrzoseka su u Belgiji podržale pristalice ADO Den Hag i poljski navijači. Poljski kik bokser je fanatični navijač  Legije, a kako Poljaci imaju odlične odnose sa navijačima ADO, tako su se i Holanđani našli na trbinama u Haseltu.

 

 

Svedoci incidenta rekli su medijima da su navijači iz oba tabora ostali da leže u besvesnom stanju posle masovne tuče u dvorani.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike