Ministar Vanja Udovičić optimističan: Nikad veće ulaganje države u sport i mlade!

04.03.2022

22:33

0

Autor: 24sedam

Dodaje bivši vaterpolista da se vide i rezultati svega toga

Ministar Vanja Udovičić optimističan: Nikad veće ulaganje države u sport i mlade!
boks1 - Copyright MN Press

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetio je danas Bač, Bačku Palanku i Bački Petrovac gde se družio sa osnovcima i mladim sportistima kojima je poklonio sportsku opremu, uz poruku "u istom smo timu i zajedno pobeđujemo!”

Udovičić je naveo da je "ulaganje države u sport nikada veće".

- Ulaganje u aktivnosti dece i mladih rezultiralo je istorijskim uspesima i rezultatima, ali to predstavlja i investiciju u budućnost, jer smo u istom timu i zajedno možemo da budemo pobednici svakog dana!", rekao je.

Ministar je rekao da je uveren da su danas videli neke buduće velike sportske šampione, ali i da su, što je najvažnije, motivisali i neke nove klince da uđu u najveći tim Srbije, tim sporta koji pobeđuje!

- Pobediti svaki alibi kojim odustajemo od fizičke aktivnosti, pobediti izazove i naći vreme za sport, znači biti pobednik svakog dana! Preduslov zdravlja, mesto puno osmeha i druženja, atmosfera pobedničkog duha i zajedništva, osećaj da pripadate timu i stvarate energiju, to i još mnogo toga, upravo donose lokalne fiskulturne sale i klubovi i zato je ovo akcija od koje ne odustajemo i koju želimo da sva mesta u našoj Srbiji prepoznaju i slede - rekao je Udovičić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike