Galebani poleću iz Emirata, tim jači za tri nove "zverke"! Sezona zvanično startuje u nedelju

04.02.2022

09:16

0

Autor: 24sedam

Sjajna vest je da se prvakinja sveta vratila treninzima posle operacije kolena

Galebani poleću iz Emirata, tim jači za tri nove "zverke"! Sezona zvanično startuje u nedelju
24sedam/ Goran Sivački

Godinu iz snova kakva je bila 2021. u Tekvondo klubu Galeb već su arhivirali. Zlatna olimpijska medalja Milice Mandić i bronzana Tijane Bogdanović ostaju kao motiv dolazećim generacijama.

Vreme je za misiju "Pariz 2024". Za rad na novim uspesima. Milica je završila karijeru, tu je Tijana, tu su i provereni majstori tekvondoa pod komandnom palicom zvanično najboljeg svetskog trenera Dragana Jovića.

A tu su i neka nova imena u Galeb porodici. Od januara su članovi kluba Nadica Božanić, Aleksandra Mitić i Dušan Božanić, takmičari od kojih se mogu očekivati odlični rezultati.

24sedam/ Goran Sivački
 

Svoje prvo takmičenje najveći broj Galebana odradiće u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gde se nekoliko dana pripremaju zajedno sa domaćim nacionalnim timom i reprezentacijom Egipta.

Otvaranje sezone zakazano je za nedelju na Fujairah open G-2 turniru, na kom neće biti pomenute Nadice Božanić, koja je zbog povrede ruke ostala u Beogradu.

Neće se takmičiti ni Vanja Stanković, prvakinja sveta iz 2017. godine, ali je odlična vest da se vratila treninzima nakon operacije kolena. Ove pripreme su joj prve posle dužeg vremena, a očekuje se da bude spremna za President kup u Albaniji krajem meseca.

Tim koji otvara sezone čine Tijana Bogdanović, Teodora Jović, Aleksandra Radmilović, Nađa Savković, Aleksandra Mitić, Andrea Bokan, Dušan Božanić i Stefan Stojanović.

BONUS VIDEO:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi