Kakav peh najbolje srpske skijašice! Nevena doživela težak pad na treningu u Kortini (VIDEO)

25.01.2022

11:26

0

Autor: 24sedam

Dovedeno u pitanje i učešće na ZOI u Pekingu

Kakav peh najbolje srpske skijašice! Nevena doživela težak pad na treningu u Kortini (VIDEO)
nevena ignjatović - Copyright Instagram printscreen

Najbolja srpska skijašica Nevena Ignjatović doživela je težak pad na treningu spusta u Kortini D'Ampeco zbog čega je dovedeno pod znak pitanja i njeno učešće na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu za desetak dana.

Ignjatovićeva je snimak svoje vožnje spusta i pada objavila na Instagramu, istakavši da je u početku mislila da se radi o običnom proklizavanju i da se ništa strašnije nije dogodilo. Međutim, kada se koleno ohladilo, shvatila je da se suočava sa mnogo težim problemom. Ignjatovićeva nije želela da daje prerane prognoze oko svog učešća na ZOI u Pekingu, ali ...

 

 

- Na prvom treningu spusta u Cortini sam pala. U tom trenutku to nisam računala kao pad, već proklizavanje…Međutim moje desno koleno je burno reagovalo. Sve što sada mogu da kažem je da: sam uvek bila borac i u ovoj situaciji idemo dan za dan… Kao i uvek nadam se najboljem i to što pre. Hvala svima unapred na razumevanju - napisala je Nevena.

 

 

Nevena je 28. decembra napunila 31. godinu. Iza sebe ima već tri učešća na OI. Debitovala je 2010. godine u Vankuveru, pa je nastupala 2014. u Sočiju i 2018. u Pjongčangu.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike