Šćekić se oprostio od Partizana i Zemunela! Pogledajte kako mu je bilo na ispraćaju u Zaglebje (FOTO)

23.01.2022

13:18

0

Autor: 24sedam

Crnogorski reprezentativac kaže da mu nije bilo lako da ode od crno-belih

Šćekić se oprostio od Partizana i Zemunela! Pogledajte kako mu je bilo na ispraćaju u Zaglebje (FOTO)
šćekić2 - Copyright FK Partizan

Stavljanjem zvaničnog potpisa na ugovor sa poljskim Zaglebjem iz Lubina, Aleksandar Šćekić više nije igrač Partizana. U crno-beli tim je došao 2018. godine, tokom mandata Zorana Bate Mirkovića koji je Šćekićeve dobre partije primetio u reprezentaciji Crne Gore.

Šćekićev odlazak iz Partizana, posle tri i po godine i pozdravljanje sa igračima i stručnim štabom, u petak 21. januara, bio je izuzetno emotivan.

- Proveo sam prelepe tri i po godine u klubu i sigurno će to biti najlepši deo moje fudbalske karijere, koji ću pamtititi celi život. Nije mi bilo nimalo lako da presečem i napustim Partizan, jer kad kažemo da se ovde osećamo kao kod kuće, to je doslovno tako. Stekao sam prijatelje za celi zivot, sa kojima sam se družio tokom dana i na terenu i van njega. Sve najlepše sam doživeo ovde, uz naravno i momente koji nisu uvek bili laki, jer dres Partizana je težak, ali i najlepši! Ljudi iz Zaglebja su me baš želeli, toliko su bili uporni da sam na kraju prelomio da odem. Jednostavno, jednom morate da presečete i nastavite dalje - kaže Šćekić.

FK Partizan
Šćekić i crno-beli

Praveći retrospektivu perioda provedenog u Partizanu, Šekić kaže:

- Sigurno mi je najteže bilo na početku, kada sam tek stigao, ali zahvaljujući momcima i ljudima u klubu, brzo sam se adaptirao. Najlepše je bilo osvajanje Kupa, plasman u Ligu Evrope i Ligu konferencije. Izdvojio bih i večiti derbi kada samo dobili 2:0 i utakmicu protiv Malatije.Toliko je uspomena!

Crno-beli su danas otputovali na drugi deo priprema u Tursku, a samo par hotela dalje, u Beleku, biće i Šćekić sa novim klubom!

- Da, biću na pripremama u Turskoj, a potom i brzo počinje prvenstvo, tako da ću sigurno prošetati i do vas dok ste tamo. Verujem da možemo da prođemo još dalje u Ligi konferencije, u duelu sa Spartom iz Praga, dok su moje najveće želje da Partizan osvoji duplu krunu i da meni bude sve kako treba u novom klubu! Za sve druge se navija, Partizan se voli!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike