Tragedija u SAD: Mlada nada američkog fudbala slučajno izvršila samoubistvo

26.12.2020

19:54 >> 20:04

0

Autor: N. St.

Neverovatne informacije stižu iz Jute...

Tragedija u SAD: Mlada nada američkog fudbala slučajno izvršila samoubistvo
Copyright Tanjug/AP Photo/Rick Bowmer

Potresne vesti za sve u Americi, posebno za ljubitelje američkog fudbala. Jedan od najtalentovanijih igrača i zvezda univerziteta Juta je izgubila život.

Radi se o Taju Džordanu (19) koji je preminuo od posledica ranjavanja pištoljem na bizaran način.

Pročitajte još:

– Upucao je sebe pištoljem u predelu kuka. Zbog toga ljudi iz policije veruju da je u pitanju bilo slučajno ranjavanje, a ne namera da izvrši samoubistvo – navode američki mediji i dodaju da se verovatno to dogodilo dok je čistio pištolj.

Glavni trener Kajl Vitingem nije mogao da veruje kada je čuo šta se dogodilo.

– Reči ne mogu da opišu kako se osećam u ovom trenutku. Veoma sam potresen, srce me boli. Niko u timu ne može da veruje da je njihov saigrač i brat Taj Džordan preminuo. Njegov karakter i osmeh su bili zarazni. Imao je ogroman uticaj na naš ceo program za ovo kratko vreme koliko je bio sa nama. Svi mi u fudbalskoj porodici Jute želimo da mu kažemo da ga volimo i da počiva u miru – rekao je Vitingem.

Nemili događaj se odigrao u petak veče kada je policija dobila poziv zbog pucnja koji je neko čuo. Izašli su na lice mesta, brzo ga prebacili u bolnicu, ali su tamo mogli samo da konstatuju smrt devetnaestogodišnjaka…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike