Zaludela je svet zavodljivim osmehom i plesom, sada se opet pojavila na atletskoj stazi! Znate li kako danas izgleda Mišel Dženeke?

03.01.2022

11:54

0

Autor: 24sedam

Lepa Australijanka brljirala na SP u Barseloni 2012. godine za juniore

Zaludela je svet zavodljivim osmehom i plesom, sada se opet pojavila na atletskoj stazi! Znate li kako danas izgleda Mišel Dženeke?
jeneke - Copyright Printscreen/YouTube

Ljubitelji sporta, posebno muški deo populacije srednje generacije još nije zaboravio ples prelepe australijske preponašice Mišel Dženeke koji su i kamere jedva čekale pred svaku njenu trku.

Dženeke se posle sjajnih rezultata u juniorskoj konkurenciji nije probila do vrha u seniorskoj atletici, ali njena lepota nije zaboravljena. Ona bi svakako želela da je navijači pamte i po vremenima ostvarenim u disciplini 100 metara prepone, pa se zato ponovo vraća ozbiljnom treningu.

 

 

 

 

Na poslednjoj objavi lepa Dženeke pozira zajedno sa Na Anang, australijskom šampionkom u skoku udalj. Dženeke ima 29 godina, završava studije elektronike i mehanike u Sidneju, a od 2016. godine kada je bila šampionka svoje zemlje, nije postigla značajniji rezultat.

Prošlog proleća je pokušala da izbori vizu za OI u Tokiju, ali na nacionalnom prvenstvu nije postigla normu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike