Ronaldo je ubio Juventus! Bufon tvrdi da je Portugalac kriv za očajne rezultate Stare dame

24.12.2021

09:13

0

Autor: 24sedam

Legendarni golman uperio prstom u jednog od najboljih fudbalera na svetu

Ronaldo je ubio Juventus! Bufon tvrdi da je Portugalac kriv za očajne rezultate Stare dame
profimedia-0611791531 - Copyright Profimedia

Kada je 2018. godine pukla transfer bomba i Kristijano Ronaldo stigao u Juventus, navijači torinskog kluba bili su u ekstazi.

Ispostavilo se da za to baš i nije bilo mnogo razloga. Izgledalo je dobro na početku, ali je krenulo nizbrdo. Osvojene su dve titule, ali je u trećoj Ronaldovoj sezoni klub jedva uspeo da stigne do mesta u Ligi šampiona.

Ronaldo je otišao, ponovo je u Mančester junajtedu, a Juventus i dalje ne liči na onog giganta. Razloge za to zna legendarni golman Đanluiđi Bufon. Tačnije razlog.

 

 

Za posrtanje Stare dame kriv je Kristijano Ronaldo. Portugalac je taj koji je "ubio" Juventus.

- Dolaskom Ronalda izgubljen je timski DNK, nestalo je zajedništvo. Juventus je mogao da osvoji Ligu šampiona u prvoj godini kada je Ronaldo došao. Tada sam bio u PSŽ pa ne mogu da kažem šta se desilo da ne bude tako. Kada sam se vratio, igrali smo zajedno dve sezone i shvatio sam da je Juventus izgubio svoj DNK - rekao je Bufon i zaključio:

- Mi smo igrali finale Lige šampiona 2017. jer smo bili iskusna ekipa, ali pre svega zato što smo bili jedno. Nas je krasilo zajedništvo. Bila je zdrava konkurencija za mesta u timu. Sve se to izgubilo Ronaldovim dolaskom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike