Osam od osam Natho sa penala: Postali smo prava ekipa!

15.03.2021

21:00 >> 21:03

0

Izraelac se po prvi put zabrinuo za ishod jednaesterca, jer je bela tačka bila natopljena kišom

Osam od osam Natho sa penala: Postali smo prava ekipa!
Copyright MN Press

Bibars Natho nepogrešivo izvodi penale. Ne pamti se da je jedan superligaški igrač imao tako dugu i uspešnu seriju penala kao Izraelac, koji je u pobedi protiv Zlatibora (5:1) osmi put bio precizan sa bele tačke. Ipak, prema njegovim rečima, pred ovaj penal bio je dosad najzabrinutiji za krajni ishod udarca:

– Srećan sam da sam i danas postigao gol, mislim da je najvažnije da smo zabeležili još jednu pobedu. Što se tiče penala, to je uvek psihološka igra sa golmanom. Danas sam bio malo uplašen pre šuta, jer je mesto gde se lopta postavlja za penal bilo natopljeno vodom i mislio sam da ću promašiti. Međutim, kao što rekoh, srećan sam da sam postigao gol i da smo pobedili – rekao je Natho.

Kapiten izraelskog nacionalnog tima i protiv Zlatibora je bio asistent kod gola Takume Asana. Pored njega i ostali igrači izgledaju mnogo bolje, pa ga to tera da kaže kako će ovaj tim teško pronaći ravnopravnog suparnika ako pruži igru na svom nivou.

– Fudbal je lep jer uvek počinje rezultatom 0:0 i nikad ne znaš kako će se na kraju završiti i šta će se dogoditi na utakmici. Ponekad dobijete kao danas, jer kada igramo na našem nivou to se onda učini lakom pobedom. Ipak, to je fudbal, moraš biti koncentrisan do kraja da bi završio onako kako želiš.

U drugom poluvremenu umesto Natha zaigrao je Suma:

– Dolazi period koji neće biti lak za nas, jer nekoliko igrača će se priključiti svojim reprezentacijama. Ali mi smo profesionalci i to smo pokazali danas. Ako trener dobije priliku nekog da odmori, on će to i da uradi, a mi moramo biti spremni za narednu našu utakmicu.

MN Press

Natho tvrdi da su crno-beli pronašli i ritam i igru, jer su konačno postali prava ekipa:

– Mi smo postali kao jedno, već se dobro poznajemo, a i treneri su proteklih nekoliko meseci mnogo radili sa nama i mislim da se taj rad sada vidi na terenu.

Pročitajte još

Japanski reprezentativac postigao je 18. gol u sezoni, a 15. u šampionatu:

– Srećan sam što sam dao gol, ova utakmica bila je teška za nas, jer teren bio loš i težak, a vreme hladno. Zbog toga se nisam najprijatnije osećao i nisam se najbolje kretao. Međutim, postigao sam pogodak, pobedili smo i važno je da tako nastavimo – zaključio je Asano.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike