KRAJ: Partizanova "petarda" protiv Zlatibora (VIDEO)

15.03.2021

16:40 >> 19:18

0

Autor: Adam Štulić

Crno-beli na svom stadionu ostvarili 15. uzastopnu prvenstvenu pobedu

KRAJ: Partizanova "petarda" protiv Zlatibora (VIDEO)
Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana su u odličnoj seriji igre i rezultata. Zahuktalom “valjku” u goste je stigao Zlatibor, koji će na nekom drugom mestu morati da traži bodove u grčevitoj borbi za opstanak u elitnom rangu srpskog fudbala.

Izabranici Aleksandra Stanojevića na stadionu u Humskoj ostvarili su 15. uzastopni prvenstveni trijumf i tako izjednačili rekord svog šefa iz njegovog prvog mandata na klupi crno-belih – 5:1.

Pročitajte još

90′ – KRAJ

Čim je istekao 90. minut, Mitić je odsvirao kraj meča. Partizan je savladao Zlatibor 5:1.

84′ – GOOOL (VIDEO)

“Pukla je petarda” u Humskoj, posle gola Slobodana Uroševića. Dugo je trajala akcija Partizana, lopta je sa desne strane prebačena na levu do defanzivca crno-belih, koji se namestio na ivici kaznenog prostora i veoma preciznim udarcem po zemlji, posle dva odbitka od stativa, pogodio mrežu Zlatibora.

81′ – SUMA

Dobra prilika za crno-bele da dođu do petog gola. Suma je ušao u kazneni prostor po levoj strani, pored istrčalog Čupića je “zavrnuo” loptu ka petercu, ali se tamo našao jedan od defanzivaca gostiju i ispucavanjem lopte otklonio opasnost.

74′ – GOOOL (VIDEO)

Bajbek postiže četvrti gol za Partizan. Iskusni napadač je umakao svojim čuvarima, malo iskosa sa desne strane ušao u kazneni prostor i potom, u situaciji jedan na jedan, snažnim udarcem matirao Čupića. Dva minuta kasnije Šćekića je zamenio Lazar Pavlović.

65′ – ZDJELAR NA TERENU

I drugi Partizanov fudbaler koji se oporavio od virusa korona našao se na terenu. Slobodan Urošević je bio u startnoj postavi, dok je Zdjelar dobio priliku u poslednjih pola sata umesto Jojića. U 70. minutu povređenog Momčilovića u ekipi Zlatibora je zamenio Nikolić.

60′ – TROSTRUKA PROMENA KOD GOSTIJU

Tri promene napravili su i ZLatiborci. Bogićevića je zamenio Vukić, Eliomar je mesto na terenu ustupio Plavšiću, dok će umesto Dašića  u nastavku meča igrati Hairlahović.

52′ – GOOOL (VIDEO)

Zlatiborci smanjuju prednost u Humskoj golom Sevića. Parktično ni iz čega, uz mnogo sreće, gosti su stigli do gola u Humskoj. Fudbaler Zlatibora izveo je slobodan udarac sa preko 30 metara, iskosa sa desne strane, lopta je preletela sve u kaznenom prostoru Partizana, pala u peterac i potom završila u maloj mreži Stojkovićevog gola.

46′ – TROSTRUKA PROMENA STANOJEVIĆA

Na startu drugog poluvremena trener Partizana je napravio trostruku izmenu. Lutovac, Suma i Bajbek, zamenili su Asana, Natha i Holendera.

45′ – POLUVREME

Čim je istekao 45. minut meča, glavni arbitar je odsvirao kraj prvog poluvremena.

44′ –  GOOOL (VIDEO)

Treći gol za crno-beli postiže Natho u 44. minutu iz penala. Ponovo je mladi Jović bio jedan od protagonista, posle njegovog centaršuta lopta je pogodila u ruku jednog defanzivca Zlatibora, posle čega je Milan Mitić bez mnogo razmišljanja pokazao na belu tačku. Iskusni Izraelac je potom loptu poslao u jednu, a Čupića u drugu stranu.

43′ – JOVIĆ

Sve su dobro crno-beli odradili. Jojić je sačekao Uroševića, ovaj po zemlji uputio loptu u kazneni prostor, gde se odlično snašao Jović, ali je njegov šut nogama uspeo da odbrani Čupić.

37′ – STATIVA

Nastavljaju crno-beli da pritiskaju rivala. Živković je sve sam uradio u 37. minutu. Pošao je sa desne strane ka sredini terena, kada je došao na dvadesetak metara od gola šutirao je levom nogom u bliži ugao, lopta je tom prilikom malo zakačila jednog fudbalera Zlatibora i od stative se odbila u korner, posle kojeg je Vujačić sjajno skočio na petercu, ali je lopta posle njegovog šuta glavom otišla preko prečke.

34′ – GOOOL (VIDEO)

Asano je duplirao vođstvo Partizana. Ponovo je akcija crno-belih krenula sa leve strane, Natho je uputio loptu u kazneni prostor, Holender je propustio, posle čega je došla do usamljenog Japanca, koji je rutinski sproveo iza leđa Čupića.

30′ – ASANO

Na isteku pola sata igre ponovo su zapretili crno-beli. Asano je dobio loptu u prazan prostor, uspeo je da stigne do nje pre golmana gostiju, koji je istrčavanjem uspeo da skrati ugao i zaustavi pokušaj Japanca.

21′ – GOOOL (VIDEO)

Nemanja Jović je “otvorio” goste u 21. minutu. Još jednom su crno-beli potvrdili da im je prekid značajno oružje u ofanzivi. Jojić je izveo slobodan udarac sa leve strane, Marković je umakao čuvaru na drugoj stativi i u padu vratio loptu u peterac, gde se našao mladi ofanzivac Partizana i sa nekoliko metara zatresao praznu mrežu Zlatibora.

19′ – PARTIZAN KRUŽI

Pokušavaju crno-beli da pronađu pukotinu u defanzivnom bloku gostiju, ali u prvih 20 minuta u tome ne uspevaju. Kruže fudbaleri Partizana oko kaznenog prostora rivala, koji zasad ne uspevaju da zadrže loptu duže u svom posedu.

12′ – JOJIĆ

Prvi pokušaj na meču imao je Miloš Jojić. Vezista crno-belih je odlično šutirao sa dvadesetak metara, ali je lopta okrznula spoljni deo mreže i završila i gol autu.

MN Press

7′ – MIRNO

Miran početak meča u Humskoj. Partizan od starta ima terensku inicijativu, ali zasad nije ozbiljnije ugrozio goste.

1′ – POČEO MEČ

Meč u Humskoj je počeo napadom Partizana, koji će u prvom poluvremenu napadati ka golu ispod južne tribine.

18.41′ – SASTAVI

PARTIZAN: Stojković, Živković, S. Marković, Vujačić, Urošević, Šćekić, Jojić, Asano, Natho, Jović, Holender.

ZLATIBOR: Čupić, Mijailović, Stamenković, Lambulić, Momčilović, Dašić, Krstić, Eliomar, Živanović, Sević, Bogićević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike