"Orlići" ponovo bolji od vršnjaka iz BiH: Druga pobeda Rogića sa U19 selekcijom

25.02.2021

18:07 >> 18:02

0

Reprezentacija Srbije trijumfovala rezultatom 2:1 protiv selekcije našeg zapadnog suseda

"Orlići" ponovo bolji od vršnjaka iz BiH: Druga pobeda Rogića sa U19 selekcijom
Copyright MN Press

Omladinska selekcija Srbije, igrači ispod 19 godina (U19) ostvarila je i drugu pobedu u prijateljskm meču sa selekcijom Bosne i Hercegovine. “Orlići” selektora Aleksandra Rogića slavili su rezultatom 2:1 (1:0) u na terenu SC FSS u Staroj Pazovi, dok su u prvom duelu pre dva dana pobedili sa 1:0 golom Nikole Čolića iz penala.

Strelci za “orliće” bili su Perović u 17. i Blagojević u 82. minutu, dok je za goste mrežu zatresao Janković. Selektor Rogić ima dosta razloga da bude zadovoljan izdanjem svoje ekipe, jer su dominirali tokom većeg dela utakmice iz čega se izrodilo nekoliko dobrih prilika za pogotke, pa je pobeda mogla biti izražena i večim rezultatom.

Pročitajte još

Inače, ova selekcija zbog odluke UEFA da otkaže sva takmičenja mlađih kategorija u ovoj sezoni, biće, prema rečima sportskog direktora FSS za mlađe kategorije Nikole Lazetića, preimenovana u selekciju U20 kako bi nastavili pripreme za naredni ciklus takmičenja i za postepeni ulazak u konkurenciju za dres mlade reprezentacije (U21).

Reprezentacija Srbije igrala je danas u sledećem sastavu: Katić, Perović (od 63. Kadijević), Subotić (od 72. Bogdanović), Drezgić (od 46. A. Lukić), Knežević, J. Lukić (od 46. Đurasović), Pantović, Cvetićanin (od 46. Blagojević), Ergelaš (od 63. Čolić), Kos (od 46. Babić), Rogan (od 46. Lazić).

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike