Opuštanje ni pod razno: Zvezdin jubilarac i univerzalac najavio napad na Ligu Evrope

24.08.2021

11:36 >> 12:06

0

U Beogradu je bilo 4:0

Opuštanje ni pod razno: Zvezdin jubilarac i univerzalac najavio napad na Ligu Evrope
Copyright Marko Gobeljić. MN Press

Crvenu zvezdu u četvrtak očekuje revanš plej-ofa Lige Evrope, sa ekipom Kluža u Rumuniji. U Beogradu je bilo 4:0, tako da bi neprolazak prvaka Srbije u grupnu fazu bilo veliko iznenađenje.

Iako je prednost velika, opuštanja neće biti. Podsetimo, uspeh u dvomeču donosi Ligu Evrope, a eventualni neuspeh grupnu fazu Lige konferencija.

– Nema mesta opuštanju, od prvog minuta moramo da igramo onako kako smo igrali u Beogradu. Svi smo svesni značaja meča i šta nam on donosi. Obezbedili smo peti put zaredom grupnu fazu evropskog takmičenja, ali naš cilj je Liga Evrope, učinićemo sve da do nje i dođemo.

Kluž je ozbiljna ekipa, jasno je da imaju kvalitet čim se bore za Ligu Evrope, na nama je da njihov kvalitet neutrališemo i obradujemo navijače Crvene zvezde. Cilj je jasan, idemo u Rumuniju po prolaz – rekao je za klupski sajt Marko Gobeljić koji je nedavno odigrao i 150. utakmicu u crveno-belom dresu.

Rodić, Karasi i Gobeljić, MN Press

– Sjajna godina je iza nas, ostaje žal što navijači nisu mogli da budu sa nama, međutim sada je situacija drugačija i to nas veoma raduje. Njihova energija nas dodatno motiviše i budi “glad” za pobedama. Pružili su nam veliku podršku već na samom startu sezone i veoma smo im zahvalni zbog toga.

U Rumuniji ćemo igrati za njih, kako bismo im omogućili da ove sezone nadoknade propušteno i kako bismo se svi zajedno radovali novim uspesima Crvene zvezde, koji su sa njima zagarantovani – zaključio je Gobeljić.

Utakmica je na programu u četvrtak, sa početkom u 20:30.

pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike