Olga Smorodskaja rangirala trenere u Rusiji: Marko Nikolić je među najboljima!

13.03.2021

17:44

0

Bivša čelnica Lokomotive veruje da Srbin pripada trenerskom kremu u Premijer ligi

Olga Smorodskaja rangirala trenere u Rusiji: Marko Nikolić je među najboljima!
Copyright Profimedia

Bivša predsednica moskovske Lokomotive Olga Smorodskaja smatra da trener ekipe za koju ona navija pripada redu najboljih stručnjaka u ruskoj Premijer ligi.

Srpski stručnjak Marko Nikolić dobio je kompliment od nekadašnje predsednice Lokomotive, koja je u izjavi za Sport24 rekla da se po trenerskim kvalitetima nalazi u grupi sa najboljima u ruskoj ligi.

– Nisam rangirala trener, ali sada sa sigurnođću mogu reći da je Nikolić među najboljim u ligi. Zajedno s njim su Slucki, Gončarenko, Semak… Trener Zenita je dobar trener, ima probleme, ali radi lukavo i otklanja ih. Takođe, Igor Červečenko iz Himkija, oni su kolosalno napredovali a zasluge su upravo trenerove . rekla je Smorodskaja.

Profimedia

Zenit je danas savladao sa 4:0 Ahmat u kojem je tokom prvog poluvremena briljirao Miroslav Bogosavac, da bi se kasnije i on utopio u sivilo tima. Drugoplasirani CSKA poražen je sa 2:1 od Arsenala, a Lokomotiva bi mogla da dođe opet na šest bodova razlike u odnosu na vodeći tim iz Sankt Peterburga ako bi kod kuće savladali ekipu Sočija.

Pročitajte još

– Verujem da je čvrsta sportska ruka sposobna da donese rezultate – rekla je Smorodskaja.

Prva žena na kormilu ruskog kluba zadržala se na poziciji u periodu od 2010. do 2016. godine. Smorodsjaka ima 65 godina, majka je dve ćerke.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike