Obradović potvrdio: Pejdž je otpao! Evo i obrazloženja

24.08.2021

12:20 >> 12:43

0

Crno-beli ma pripremama na Zlatiboru

Obradović potvrdio: Pejdž je otpao! Evo i obrazloženja
Copyright Željko Obradović, KK Partizan/Dragana Stjepanović

Košarkaši Partizana pripremaju se za predstojeću sezonu na Zlatiboru, a trener Željko Obradović je otkrio da Markus Pejdž nije u planovima.

– U ovom trenutku Markus Pejdž nije sa nama bilo je prvo što je rekao iskusni trener, a onda je dao dodatno obrazloženje, posle pitanja da li je takva odluka doneta jer mu američki plejmejker nije bio po ukusu.

– Ne radi se o ukusima. On je u nekom totalno drugom, kako da kažem, statusu, tako da ja nijednog trenutka nisam sa Zoranom (sportskim direktorom Savićem) pričao o tome da bi on trebalo da bude deo ovog tima – kazao je iskusni trener u intervjuu za bh basket.

pročitajte još:

Ispostavilo se i da Vil Mozli ima određene zdravstvene probleme zbog kojih trenutno nije na raspolaganju stručnom štabu.

Takođe, iz prošlogodišnjeg sastava u Partizanu će računati samo na još trojicu, Radeta Zagorca, Nemanju Dangubića i Uroša Trifunovića.

– Osam pojačanja, šta to znači? Ako smo mi od prošlogodišnjeg tima zadržali u ovom timu trojicu igrača, to su Rade Zagorac, Nemanja Dangubić i Uroš Trifunović, onda nekog moraš da dovedeš. Treba da napravimo tim – objasnio je Obradović.

 

pročitajte još:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike