Novak je tinejdžeru postavio važno pitanje, a odgovorom je bio baš zadovoljan

27.03.2021

15:28

0

Autor: D. B.

Mladi Danac otkrio detelja razgovora sa najboljim teniserom sveta

Novak je tinejdžeru postavio važno pitanje, a odgovorom je bio baš zadovoljan
Copyright Instragram/Holger Rune

Zamolio je Novaka Đokovića da zajedno treniraju. I najbolji teniser sveta mu je ispunio želju. Reč je o mladom Dancu Holgeru Runeu, momku koji je trenutno 317. igrač na svetu, dečaku iz Kopenhagena koji ima tek 17 godina.

Ovaj golobradi momak koji će sigurno tokom karijere uspeti da postigne velike stvari govorio je za “Sport TV” o tome kakav je rad sa Đokovićem, ali i kako je izgledalo vreme koje je proveo sa prvoplasiranim na ATP listi.

– Pričali smo dugo i dao mi je mnogo saveta. Ne volim da tražim savete od igrača, pošto često umeju da skrivaju stvari, ali tako se namestilo. Govorio mi je o napretku i o servisu. Rekao je i da vidi mnogo sličnosti u našoj igri. Kao i da me već posle jednog razgovora smirio – kroz smeh je pričao mladi Danac.

Novak je odlučio i da objasnio momku gde greši.

– Sviđa mu se kako igram, ali mi je rekao i da imam isti problem kao što je i on imao. Kada želim jako da udarim lopticu, ja koristim celo telo, umesto da se krećem tako da što bolje priđem loptici i onda je udarim.

Pročitajte još

Imao je Nole i par pitanja za momka koji bi trebalo da bude odličan teniser.

– Pitao me je kome se divim. Rekao sam mu da uzimam po malo od svakoga. Na primer da volim njegov ritern i bekhend, da želim Federerovu igru sa osnovne linije i Nadalov stav. Pohvalio me je zbog toga. Rekao mi je da je dobro što nemam idola, što neću da budem sledeći Federer ili Đoković. Bilo je baš kul – objasnio je tinejdžer koji je tek krenuo na svoj teniski put.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike