Novak dočekan ovacijama: Znam da vam kidam živce, ali tako je slađe (VIDEO)

08.03.2021

17:27 >> 18:48

0

Autor: Adam Štulić

Đokovići priredili žurku iznenađenja u znak proslave istorijskog podviga

Novak dočekan ovacijama: Znam da vam kidam živce, ali tako je slađe (VIDEO)
Copyright 24sedam

Srbija ima sportistu koji je uradio nešto što niko nije pre njega. Još jednom… Najbolji teniser sveta Novak Đoković u ponedeljak je postao prvi igrač u istoriji “belog sporta” koji je na čelu ATP liste proveo 311 nedelja.

Osmi dan marta 2021. godine se zbog toga proslavljao širom sveta. Novakovi fanovi, od Japana do Londona, od Francuske do Srbije su na društvenim mrežama iskazali veliku kreativnost u čestitanju jednog od najvećih uspeha srpskog sporta, a priliku da pozdrave prvog reketa planete imali su i stanovnici srpske prestonice.

Noletova porodica je odlučila da mu priredi iznenađenje i ispred restorana “Novak” napravi žurku u znak obeležavanja istorijskog i momenta za pamćenje, koji će zauvek biti upisan u tenisku istoriju.

Pročitajte još

Među prvima su u restoran stigli Novakov stric Goran i brat Đorđe, a među gostima su se našli i nekadašnji trener Partizana Savo Milošević, kao i prvi čovek Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović, a kada se najbolji teniser svih vremena pojavio, ispred restorana je u njegovu čast upaljeno nekoliko baklji.

– Znam da vam kidam živce, ali tako je slađe – rekao je uz osmeh srpski as, a pošto su ovacije malo utihnule dodao:

– Volim vas, hvala vam što ste došli da mi pružite podršku. Nisam očekivao ovoliko ljudi, prijatno sam iznenađen.

“Nole mi te volimo” odjekivalo je na malom platou ispred restorana.

– Jedan od najlepših trenutaka u mojoj karijeri je bio posle osvajanja Vimbldona, kada sam 2011. imao predivan doček u Beogradu – rekao je Nole i potom podelio nekoliko poklona.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike