Nole priznao: Ništa nisam mogao protiv Nadala u finalu, odigrao je perfektan meč

11.10.2020

16:52 >> 17:38

0

Autor: Milan Nastić

Srbin nemoćan protiv dominatnog Španca

Nole priznao: Ništa nisam mogao protiv Nadala u finalu, odigrao je perfektan meč
Copyright Tanjug/AP/ Photo/Alešandra Tarantino/

Novak Đoković priznao je danas da je izgubio od boljeg protvnika i da nije zadovoljan kako je igrao finale Rolan Garos.

– Zato je Nadal “kralj” šljake. Jednostavno još jednom je pokazao zašto je najbolji na ovoj podlozi. Bio je bolji igrač od mene, nisam mogao da mu odgovorim i čestitam mu na osvojenoj tituli. Naravno da nisam zadovoljan svojom igrom u finalu, mislim da sam mogao bolje, ali tako se razvijala situacija danas na terenu – kazao je Đoković odmah posle poraza u finalu Rolan Garosa.

Novak je priznao da jednostavno nije imao rešenje za rasploženog Nadala koji svaki njegov napad zaustavljao.

– Bilo je dosta razmena, ali nisam našao svoju igru. Nadal je sve vraćao, igrao najbolji tenis, sve je stizao, pogađao sve što se moglo pogoditi, nadao sam se da mogu da probijem njegov otpor, ali jednostavno on je bio bolji danas. Nadal je jednostavno odigaro perfektan meč. Čak sam mislio da mi i vremenski uslovi odgovaraju, ali očigledno da nije bilo tako – kazao je Novak.

 

Prvi reket sveta se osvrnuo i na sledeće turnire i problemi oko korone.

– Nadamo se da će biti drugačija situacija što se tiče korone, mada se čovenčastvo nalazi u teškoj situaciji. Previše informacija, ljudi su zbunjeni, i niko ne zna kako će sve ovo da se razvija. U Australiji su najavili da će biti pola stadiona puno, ali ovde se tako pričalo, pa vidite kako se sve razvijalo. U svakom slučaju prija kad ima navijača, na US openu nije bilo nijednog navijača, ovde malo više i lepo je kad vidiš da imaš podršku sa tribina – poručio je Đoković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike