Nole je sleteo: Maska koja sakriva osmeh, pozdrav svima i pravac - karantin (foto)

14.01.2021

12:53

0

Autor: D. B.

Let privatnog aviona iz Barselone stigao je na odredište

Nole je sleteo: Maska koja sakriva osmeh, pozdrav svima i pravac - karantin (foto)
Copyright Profimedia

Novak Đoković je sleteo u Australiju.

Privatnim avionom u kome su se osim njega i njegovog tima nalazili i Rafael Nadal i njegovi saradnici i Dominik Tim sa svojom svitom, najbolji teniser sveta je doputovao u Adelejd.

Tokom narednih 14 dana, tri najbolja tenisera na ATP listi, ali i tri izabrane teniserke Serena Vilijams, Naomi Osaka i Simona Halep. boraviće u obaveznom karantinu u ovom gradu u Južnoj Australiji, za razliku od ostatka takmičara na Australijan openu koji će biti smešteni u Melbrunu.

Oko odluke da ovih šest asova budu odvojeni u odnosu na ostatak takmičara diglo se dosta prašine, čak je i sam Đoković izrazio nezadovoljstvo što se nalazi među, kako to mnogi u svetu “belog sporta” vide povlašćenim. Iako, čelnici teniske federacije Australije uporno ponavljaju da će uslovi karantina u Adelejdu i Melburnu biti identični, odnosno i da će najbolja šestorka biti u strogoj izolaciji mnogi tvrde da je to neistina.

Pročitajte još

Ono što je sigurno je da će Novak imati priliku da oseti igru više od rivala pošto će zajedno sa kolegama učestvovati na egzibiciji koja će se održati 29. i 30. januara, pre nego što šestorka krene put Melburna.

Pre učešća na Australijan openu Đoković će učestvovati sa reprezentacijom Srbije na ATP kupu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike