Nikola Milutinov otkrio planove u karijeri

17.11.2020

12:56

0

Srpski centar ne razmišlja još o odlasku u NBA

Nikola Milutinov otkrio planove u karijeri
Copyright MN Press

Centar moskovskog CSKA Nikola Milutinov posle preležanog COVID-19 kaže da je tokom bolovanja teška bila jedino duga izolacija i, naravno, povratak u formu nakon dugog odsustva iz tima. Milutinov veruje da još nije uspeo da dostigne onu spremnost koju je imao pre zaraze:

Gotovo je: Bogdanović ima novi klub i boriće se za titulu

– Bolest nije bila toliko teška koliko duga izolacija. Imao sam podršku ekipe i pomoć kondicionog trenera za rad u kući, ali prilično je teško vratiti se u staru formu. Prvi mečevi su mi bili pravi izazov, mislim da još nisam 100 posto “fit” – rekao je Milutinov za sajt “Basketinside”.

U opširnom intervjuu bivši igrač Partizana pričao je o dosadašnjem toku karijere i planovima za budućnost:

– U Beogradu i Partizanu sam napravio prvi korak, u Atini i Olimpijakosu prvi veliki korak ka takmičenju na visokom nivou, a u Moskva i CSKA su moja nova velika šansa u karijeri. U Olimpijakosu sam imao svoje najbolje godine, jer je to klub gigant, evropska veličina. Imao sam priliku da budem deo pobedničkog tima, da igram sa pravim šampionima i da radim sa sjajnim trenerima. Bilo je to za mene neverovatno iskustvo. Da li je moj sledeći korak u NBA? Imam samo 25 godina, nadam se da je predamnom duga karijera. Ne želim da gledam tako daleko. Trenutno sam zadovoljan u CSKA i daću sve od sebe da bih pomogao mojoj ekipi da pobeđuje što više – rekao je Milutinov.

Lepo je i u “balonu”, kad je hemija dobra

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike