Nešto je trulo ženskoj rukometnoj reprezentaciji Srbije, jedna od najiskusnijih prva digla glas: Znaju oni dobro šta treba da se menja

20.03.2021

19:49 >> 20:05

0

Autor: Adam Štulić

Dragana Cvijić dala veoma emotivnu izjavu posle ispuštene prilike za plasman na OI

Nešto je trulo ženskoj rukometnoj reprezentaciji Srbije, jedna od najiskusnijih prva digla glas: Znaju oni dobro šta treba da se menja
Copyright MN Press

Ni posle 33 godine ženska rukometna reprezentacija Srbije neće videti Olimpijske igre. Izabranice Ljubomira Obradovića sa dozom optimizma otputovale su u Đer na kvalifikacioni turnir, ali su već posle prve dve utakmice ostale bez šanse da se domognu vize za Tokio.

Na otvaranju turnira prejaka je bila Rusija (29:24), u odlučujućem meču Srpkinje su poražene od domaćina Mađarske (31:23). I kako to obično biva sa srpskim sportistima, odmah posle velikog neuspeha krenule su “otrovne strelice”.

Prva je glas digla jedna od najiskusnijih Dragana Cvijić.

– Evropsko prvenstvo u Danskoj je bilo prvo upozorenje da mora nešto da se menja. Nadam se da će to pomoći u budućnosti nekim novim generacijama… Nadam se da smo mi žrtva toga i da će zbog mene “sutra” neko otići na Olimpijske igre. Na devojke sam preponosna, nemam nijednu lošu reč da kažem. Ali, situacija je takva da je moralo hitno nešto da se menja. Veliko nezadovoljstvo je bilo u reprezentaciji. Pokušali smo da se izvučemo iz toga, ali kada nemate podršku onda je teško – rekla je Cvijićeva u vrlo emotivnoj izjavi za RTS.

Na šta mislite konkretno? Na trenera?

– Znaju oni dobro šta treba da se menja, bili su sedam dana s nama. Meni je žao jer… Ne želim da pričam, ali verovatno je mnogima od nas ovo bila poslednja utakmica u reprezentativnoj karijeri – kazala je Dragana Cvijić.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike