Nema odmora: Novak trenira i u Sarajevu

06.05.2021

07:44

0

Autor: Milan Nastić

Srpski teniser nastavio sa priprema za predstojeće turnire

Nema odmora: Novak trenira i u Sarajevu
Copyright Promo/TK Gem Sarajevo

Novak Đoković bez obzira na to što se trenutno nalazi u Bosni i Hercegovini kako bi ponovo posetio piramide u Visokom, ali ni to ga nije sprečilo da se priprema za predstojeće turnire u Rimu i Rolan Garosu.

On trenira na teniskim terenima Gem u Centru Safeta Zajka, a to je bila velika prilika da treneri iz BiH uživo vide prvog igrača na ATP listi.

Nisu krili zadovoljstvo što su imali priliku da vide kako se priprema najbolji teniser, napominjući da je to za njih jedno veliko iskustvo.

– Jedno veliko iskustvo za naše trenere i odlična edukacija, odnosno dodatno znanje koje ćemo korisiti za trenažne procese naših takmičara. Naravno da nam je velika čast što je Đoković izabrao baš naš klub gde će trenirati – kazali su iz Teniskog kluba Gem.

Pročitajte još

Sa Novakom se u Sarajevu nalazi i Marjan Vajda koji će biti sa srpskim teniserom tokom predstojećih turnira na šljaci.

– Mi u klubu Gem smo i ranije simpatisali najboljeg igrača sveta Đokovića, ali sada smo ga upoznali i videli da se radi o jednoj izuzetno skromnoj osobi što je još jedan dokaz njegove veličine. Sada je u nama članovima teniskog kluba Gem dobio istinske navijače koji će budno da prate naredne turnire i da navijamo za još jednu titulu Rolan Garosa – istakli su iz kluba.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike