Đoković: Nadam se da ću na krilima energije iz Visokog osvojiti Roland Garos

03.05.2021

17:37

0

Autor: M. R.

Srpski teniser pričao sa novinarima u Sarajevu

Đoković: Nadam se da ću na krilima energije iz Visokog osvojiti Roland Garos
Copyright Printskrin / Klix.ba

Prvom teniseru sveta posebno prija energija koju upija kada dođe u Bosnu i Hercegovinu, pa je odlučio da je oseti i pred Roland Garos, koji startuje 30. maja. Novak Đoković je danas sa porodicom stigao u Sarajevo, odakle je otišao put Visokog sa željom da ponovo poseti Arheološki park “Bosanska piramida Sunca”.

Uzbuđen sam zbog dolaska kao i prvi put. Kad dolazim kod prijatelja i izvanrednog domaćina Semira Osmanagića, uvek sam nasmejan – rekao je Novak Đoković novinarima. – Prošle godine sam došao tačno pred nastavak sezone u koju sam krenuo odlično i nadam se da ću na krilima ove dobre energije moći da zabeležim dobre rezultate na predstojećim turnirima, pogotovo Roland Garosu koji mi je najbitniji.

Pročitajte još

Ovo je treća poseta Novaka Đokovića, prva u koju su njegova supruga Jelena i on došli sa sinom i ćerkom. Novinari su ga upitali da li možda planiraju da u tom mestu kupe vikendicu.

– Sada sam rado čest gost ovde i trudim se da širim dobru reč i promovišem Arheološki park na čelu sa Semirom. Ipak, nemam još takve planove, ali uz ovakve domaćine, uvek se rado vraćam sa širokim osmehom – poručio je Đoković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: klix.ba

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike