Nekadašnja nada Zvezde i Vojvodine potpisala ugovor u Italiji, pa emotivno poručila: Mama, tata, seko, volim vas najviše na svetu

19.01.2021

14:50

0

Autor: D. B.

Desni bek ima novi klub na Apeninima

Nekadašnja nada Zvezde i Vojvodine potpisala ugovor u Italiji, pa emotivno poručila: Mama, tata, seko, volim vas najviše na svetu
Copyright MN Press

Nekadašnji junior Crvene zvezde i prvotimac Vojvodine Ivan Lakićević (27) novi je igrač Ređine.

Desni bek, koji je nedavno napustio redove Đenove čiji je član bio od leta 2018. godine kada su ga Novosađani prodali za 500.000 evra, potpisao je ugovor na godinu i po dana sa timom iz Ređo Kalabrije.

– Jako sam srećan, zadovoljan i ponosan što sam došao u veliki klub. Biti deo Ređine je velika čast i privilegija. Obo nije samo moj uspeh, već uspeh cele moje porodice, mog oca, moje majke i moje sestre. Nikada ne bih došao do ovde da nije bilo vas. Zbog vas i jesan to što jesan. Ne znam kako da se zahvalim za sve što ste učinili za mene tokom svih ovih godina. Samo vi znate koliko ste se žrtvovali da bi ja uspeo u sportu. Bili ste od prvog dana najveća podrška. Vi ste moj oslonac u životu i hvala vam za sve. Volim vas najviše i jako sam ponosan na vas, jer ste vi ponosnim na mene – nije uspevao da sakrije emocije Lakićević po završetku posla.

Lakićević će sa Ređinom igrati Seriju B u kojoj je već igrao braneći boje Venecije. A njegovom novom klubu biće potrebno mnogo pomoći u borbi za opstanak u ovom rangu. Posle 18 kola klub je na 15. mestu, a od poslednje-plasiranog Askolija koji je sakupio 13 bodova dele ga samo četiri.

Pročitajte još

Ređina je inače klub koji je osnovan 1914. godine u Ređo Kalabriji, bio je standardni član Serije A od 1999. do 2009. godine. Poslednjih godina prošao je kroz turbulentan period finansijske krize, ali je polako, ali sigurno, počeo da se vraća na put koji vodi kao oporavku.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike