Nekada velika nada Partizana naredne sezone u ABA 2 ligi

07.09.2021

12:53 >> 12:56

0

Autor: Adam Štulić

Srpski krilni centar dogovorio saradnju sa slovenačkim klubom

Nekada velika nada Partizana naredne sezone u ABA 2 ligi
Copyright Miloš Glišić i Đoko Šalić foto: MN Press

Mladi srpski košarkaš Miloš Glišić naredne sezone nosiće dres Heliosa, objavio je slovenački klub. Tim iz Domžala u nastupajućoj takmičarskoj godini biće učesnik ABA 2 lige, a s nekadašnjim mladim reprezentativcem Srbije kompletirali su tim za sezonu pred nama.

Podsetimo, Glišić je bio jedna od većih nada poniklih u Partizanovoj omladinskoj školi, ali u crno-belom dresu nije uspeo da dosegne ono što mu mnogi stručnjaci predviđali.

Pošto je odbio da potpiše profesionalni ugovor s klubom iz Humske, Glišić je karijeru gradio u Vršcu, Dinamiku, Rogaški i valjevskom Metalcu, gde je završio prošlu sezonu.

– Drago mi je što sam se pridružio Heliosu, jednom od najbolje organizovanih timova u Sloveniji. Već poznajem puno budućih saigrača pa verujem da ću se brzo uklopiti u novu sredinu. Učinićemo sve da naši nastupi i rezultati budu što uspešniji, kako bismo zaslužili podršku navijača – kazao je Glišić na predstavljanju.

Pročitajte još

Podsetimo, u ABA 2 ligi u nastupajućoj sezoni učestvovaće 14 klubova. Pored Heliosa, igraće još Borac iz Banja Luke, Gorica, Lovćen, Mladost, MZT, Peliester, Podgorica. Rogaška, Spars, Sutjeska, Vojvodina, kao i dva tima koji će dobiti vajld kartu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike