Natho ne misli da ide: Nisam završio posao ovde, cilj je titula sa Partizanom

01.05.2021

08:39 >> 08:37

0

Kapiten Izraela pričao o planovima za budućnost, a sada su svi vezani za Beograd i crno-bele

Natho ne misli da ide: Nisam završio posao ovde, cilj je titula sa Partizanom
Copyright Promo/M. Todorović/FK Partizan

Izraelski reprezentativac Bibars Natho nagovestio je svoj ostanak u Partizanu, uprkos spekualacijama da će zbog smanjenja troškova biti u grupi igrača kojima će uprava da uruči “zahvalnice” i “čiste papire” na kraju sezone. Iskusni vezni igrač želi da oseti radost osvajanja titule, a posle toga možda ostane u klubu u drugačijoj ulozi:

– Osećam da moj posao ovde nije gotov. Ubeđen sam da možemo mnogo više, zato mi je glavni cilj da osvojim šampionsku titulu s Partizanom. Posle toga, ko zna… Možda ostanem još dugo ovde, a možda dođe neki drugi izazov – rekao je Natho za Informer.

Kapiten Izraela ističe da ima podršku Aleksandra Stanojevića i da mu je to poverenje trenera najbitnije.

Pročitajte još

– Tokom karijere sam se susretao sa raznim situacijama. Dešavalo se da neki navijači i novinari iznose negativne stavove o meni. I to je normalno, svako ima pravo na svoje mišljenje. Kada ne moraju da plate za ono što govore, onda ljudi daju sebi za pravo da pričaju svašta. Da li je to na mestu ili nije, to je manje važno. Meni je bitno mišljenje mog trenera. I kada imam njegovu podršku, kao što je sada slučaj, moram da uzvratim na najbolji mogući način. To poverenje mi je dovoljno. Moj posao je da odradim ono što se od mene traži i da pomognem svom timu da ostvari dobre rezultate. A o meni i mojim partijama neka govore brojke – zaključio je Natho.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike