Namrgođenog Nikolu novinari su pitali da li je ljut na saigrače, a onda mu je osmeh na lice vratila priča o reprezentaciji Srbije

17.02.2021

07:48 >> 07:50

0

Autor: D. B.

Jokić je posle poraza od Bostona morao novinarima da objašnjava kako stvari zapravo funkcionišu

Namrgođenog Nikolu novinari su pitali da li je ljut na saigrače, a onda mu je osmeh na lice vratila priča o reprezentaciji Srbije
Copyright Profimedia

Da li si frustriran što nemaš pomoć saigrača?

Ovo je bilo pitanje koje su novinari iz SAD uputili Nikoli Jokiću posle poraza Denvera od Bostona u meču u kome je centar iz Sombora ponovo igrao sjajno.

Ne. Nisam. Pa pogledajte nam sastav u kome smo igrali (Denver je bio bez tri startera i dva važna aduta koji ulaze sa klupe). Recimo Džamajkl Grin je momak koji voli da ulazi sa klupe, a sada je morao u petorku. Moramo da se prilagodimo okolnostima. Imali smo energiju, samo moramo da budemo malo pametniji. Imali smo priliku da se odlepimo u prvom poluvremenu, ali napravili smo jako mnogo grešaka. Boston nam je postigao 23 poena posle toga. Moramo da dajemo malo više trojki. Ali, ja sam zadovoljan načinom na koji su se momci borili – objašnjavao je Jokić.

Ono što posebno upada u oči je činjenica da je u jako lošoj šuter-skoj formi Majkl Porter junior. Predstavnike medija iz SAD je interesovalo da li će Jokić obaviti razgovor sa mladih krilom kako bi ga razdrmao.

Svi pričamo sa njim. On je jako dobar šuter. Znamo svi šta može da uradi.

Komplimente zbog igre od Jokića je dobio Argentinac Fakundo Kampaco koji je prvi put u NBA karijeri bio starter.

Bio je jako dobar. Dodavao je ritam. Igrali smo brže, što je dobro za nas, bio je aktivan u odbrani, dao je par trojki.

I dok je bio prilično namršten dok je odgovarao na ova pitanja, jedno ga je nateralo da razvuče osmeh od uva do uva. Upitan je da li zna da će njegov bivši trener iz Mege Dejan Milojević debitovati na klupi Srbije zbog sprečenosti Igora Kokoškova da vodi “orlove” protiv Gruzije.

Pročitajte još

Biće to super. Siguran sam da će Deki odraditi vrhunski posao. Znate, kada igrate u njegovom timu, vi bukvalno igrate za njega. On je takva osoba, mnogo te motiviše – objasnio je Jokić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike