Najzrelija utakmica Partizana u Evropi: Trener i igrači su zadovoljni, ističu da neće biti lako

16.09.2021

22:05

0

Sjajan početak Lige konferencija

Najzrelija utakmica Partizana u Evropi: Trener i igrači su zadovoljni, ističu da neće biti lako
Copyright Printscreen/YouTube

Partizan je u gostima pobedio Anortozis 2:0 i tako ostvario prvi trijumf u Ligi konferencija. Svi u crno-belom taboru su bili zadovoljni i pobedom i igrom.

To je novinarima rekao Ivan Obradović.

– Svi smo zadovoljni. Pobeda na strani, prva u Ligi konferencija. Meni je draga jer sam poslednji put izgubio ovde. Imao sam neki pritisak, ali sve se dobro završilo, idemo dalje.

Aleksandar Stanojević je bio zadovoljan, a novinarima je odgovorio da ne žali što rezultat nije bio ubedljiviji, iako je bilo mnogo šansi, kao i da je grupa veoma ujednačena.

Mogli smo da pobedimo ubedljivije, imali smo šansi. Ali, ovo je evropska utakmica, ipak smo zadovoljni: 0:2 je ozbiljan rezultat. Neću žaliti za šansama. Rekao sam da igram sa direktnim konkurentom, sad da li za prvo ili za drugo mesto, videćemo. Videćemo kakva je grupa, vidite da je Gent pobedio Floru samo 1:0, da je bila tvrda utakmica. Ovo je Evropa, svako nam je konkurent.

Utakmica nije bila najbolja, ali se trener složio da je bila najzrelija.

Možemo da kažemo da je ovo najzrelija utakmica. Imali smo jake protivnike do sada u Evropi, ne možemo da kažemo da je najbolja, jer smo imali bolje, ali neka bude najzrelija.

Stanojević nije želeo da priča o “večitom” derbiju, koji je na programu u nedelju.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike