Najvažniji glas u PAOK nema dilemu: Andrija Živković je MVP

17.06.2021

15:18 >> 15:26

0

Autor: Adam Štulić

Srpski ofanzivac dobio još jednu potvrdu da je dolazak u Solun bio pun pogodak

Najvažniji glas u PAOK nema dilemu: Andrija Živković je MVP
Copyright Andrija Živković Tanjug/AP Photo/Giannis Papanikos

Dugo je Andrija Živković tražio svoje mesto pod fudbalskim nebom posle neslavnog odlaska iz Partizana. Talentovani ofanzivac u Benfiki nije uspeo da pokaže ni delić raskošnog talenta kojim je skaute ostavljao bez daha u vremenu provedenom na Topčiderskom brdu.

A onda je prošlog leta povukao najbolji potez u dosadašnjoj karijeri. Lisabon je zamenio Solunom, umesto crvenog dresa Benfike obukao je crno-beli PAOK i u njemu nagovestio da se u velikom stilu vraća na najveću scenu.

Sudbina je htela da upravo Živković presudi portugalskom velikanu u prošlosezonskim kvalifikacijama za Ligu šampiona, a onda su se samo ređale lepe stvari za omalenog ofanzivca i „paokare“, kojima se Srbin uvukao pod kožu sa dva gola u pobedi nad najvećim rivalom Olimpijakosom.

Fudbaler koji je ove godine pokazao i svoju humanu stranu, u sezoni za nama postigao je 14 golova, uz osam asistencija na 48 utakmica, dovoljno da navijači PAOK jasno kažu – Živković je MVP!

Nekadašnji Partizanov đak je u glasanju koje je organizovala Superliga dobio 32.03 odsto navijačkih glasova i odneo pobedu ispred mladog Kristosa Colisa (19) sa 20.41 odsto i kapitena Vijeirinje koji je osvoji 11.95 odsto glasova.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike