MVP nagrade su vlasništvo Srba: Teodosić najbolji igrač finala Serija A (VIDEO)

12.06.2021

08:34 >> 08:12

0

Iskusni srpski bek nastavio žetvu MVP priznanja

MVP nagrade su vlasništvo Srba: Teodosić najbolji igrač finala Serija A (VIDEO)
Copyright Profimedia/corrispondente_Bologna

MVP NBA, MVP Evrolige, MVP Evrokupa … Ovaj poslednji trofej otišao je u vitrine Miloša Teodosića, a njemu će pridružiti i još jedan mali pehar kao uspomenu na finale italijanske Serije A u kojem je kao najbolji igrač serije predvodio Virtus do šampionske titule.

Niko nije mogao da pretpostavi da će najskuplji tim na “čizmi” i učesnik “Fajnl fora” Evrolige, ekipa Armani Milana biti počišćena sa 4-0, ali je tim Aleksandra Đorđevića serijom sjajnih partija došao do čuda koje je vratilo šampionski pehar u Bolonju, “grad košarke”.

Za najbolje igrača finalne serije i MVP prolašen je, očekivano, plejmejker Virtusa Teodosić, koji je posle meča uspeo da kaže nekoliko rečenica u živom uključenju sa parketa sve dok mu koncentraciju nisu poremetili radosni navijači:

– Osećaj je neverovatan, veoma sam srećan zbog toga što smo odigrali plej-of bez poraza i kakav smo posao odradili kao tim. Veoma sam srećan, jer italijanska liga je jedna od najboljih u Evropi – rekao je Teodosić dok ga pristalice nisu počele da ga dodiruju i primorale ga da ranije prekine mini-intervju.

Italijanski mediji ne znaju u kakvom će sastavu Virtus dočekati naredno prvenstvo, ako ni ko će ekipu predvoditi sa klupe. Aleksandar Đorđević nije pomogao da se nešto više zna o njegovom budućem statusu u klubu:

– Veoma sam zadovoljan kako se završila ova sezona, nadam se da će Virtus svake godine igrati za titulu. Ponosan sam na ove momke, oni su igrali i za mene. Budućnost? Trenutno ne želim da razmišljam o tome, samo me zanima da dohvatim pehar – rekao je Đorđević.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike