Đoković priznao da i dalje ima leptiriće u stomaku kad izađe na Rod Lejver arenu

08.02.2021

13:21 >> 14:53

0

Autor: Milan Nastić

Prvi reket sveta i posle 15 godina ima tremu kad izađe na čuveni teren

Đoković priznao da i dalje ima leptiriće u stomaku kad izađe na Rod Lejver arenu
Copyright Profimedia.rs

Novak Đoković je priznao da i posle 15 godina karijera i učešća na Australijan openu veoma uzbuđen uzbuđen kad izađe na Rod Lejver i da se to nikad neće promeniti.

– Naravno da uvek postoji neko uzbuđenje, nervoza, leptirići, ali uvek isto vreme, ne vezano za činjenicu da sam igrao toliko mečeva u karijeri na ovom terenu, i dalje ima specifičan osećaj kad sam na Rod Lejver stadionu. Imam velika očekivanja od sebe, kao i što imaju ostali igrači, svi mi želimo da pobedimo, zbog toga smo ovde – kazao je Đoković.

Prvi reket sveta ponovio je da je imao odličan meč protiv Šardija i da želi da nastavi u takvom ritmu na Australijan opena.

Pročitajte još

– Što se tiče meča protiv Šardija, brzo sam ušao u svoj ritam, dobio sam na samopouzdanje, i onda ti je lakše da igraš. Verujem da ću nastaviti u tom ritmu.

On se osvrnuo koja je razlika između ATP kupa i Australijan openu, jer je igrao na istom terenu.

– Do sada nisam imao priliku da igram pod reflektorima, treba mi malo vremena da prilagodim oči, vidi. Brza podloga, na tri seta za nekih sat i po, i to me raduje, sve je funkcionisalo kako sam ja želeo. Mislim da je bilo sjajno što sam imao priliku da pre Australijan opena, igram ATP kup, lakše mi je sada bilo za adaptaciju. Najvažnije da se ja osećam sjajno, naporno sam radio, fizički se osećam odlično, ovo je moje srećno mesto poslednjih 15 godina – priznao je Đoković

Na konstataciju da izgleda bledo, Đoković se nasmejao i poručio.

– Ne znam, možda svetlo, nemam pojma, obično dobro pocrnim ovde, ali ove godine u Melburnu, nema previše sunca. Možda je i karantin uticao na to, bili smo 14 dana zatvoreni u sobi. U takvim uslovima, gubiš ten, boju, ali to me ne brine, mi smo u ovom sportu jurimo sunce širom sveta. Ne sumnajam da će mi se boja vratiti, samo je potrebno vreme – zaključio je Đoković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike