Mitrogol u timu kola Čempionšipa: Uz Srbina menadžer Fulama i još dva saigrača

15.08.2021

13:27

0

Briljantna partija nije prošla nezapaženo

Mitrogol u timu kola Čempionšipa: Uz Srbina menadžer Fulama i još dva saigrača
Copyright Tanjug/John Walton/Pool via AP

Srpski fudbalski internacionalac, napadač Fulama Aleksandar Mitrović pogotkom je načeo ekipu Hadersfilda u susretu završenom rezultatom 5:1.

Ovakvo izdanje Fulama, ali i samog Mitrovića nije prošlo neopaženo pa je naš centarfor uvršten u najbolji tim drugog kola Čempionšipa. Pored njega su još dva saigrača Fabio Karvaljo i Bobi Rid, a najboljih 11 prvog kola sa klupe predvodi menadžer Fulama Marko Silva.

Ovim sjajnim učinkom iz londonskog kluba su se pohvalili i na društvenim mrežama uz duhovito pitanje: “Samo četiri?”, aludirajući na zaista sjajno izdanje fudbalera.

Mitrović je, dakle, odradio svoje na vrhunskom nivou, a niko i dalje ne može sa sigurnošću da tvrdi da li mu je to bio poslednji nastup u dresu Fulama. U klubu su odredili da onaj ko hoće da ga kupi mora da plati 25 miliona evra, a dosad je najbliže dobacio Fenerbahče sa 15 miliona.

Pročitajte još:

Mnogo se, naravno, pita i sam Mitrović, a deluje da bi posle ne baš dobre prethodne sezone i eliminacije iz Premijer lige, on veoma rado prešao u neki klub sa višim ambicijama i u višem rangu takmičenja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike