Milojević preduzeo konkretne korake kako bi ubedio Le Taleka da dođe u AEK

04.07.2021

09:10 >> 09:30

0

Autor: Adam Štulić

Srpski trener stupio u kontakt s Francuzom, poznati u uslovi koje mu nudi atinski klub

Milojević preduzeo konkretne korake kako bi ubedio Le Taleka da dođe u AEK
Copyright MN Press

Dugo već traje koketitanje AEK i Damijena Le Taleka. Čim je Vladan Milojević promovisan u trenera atinskog kluba, prvo ime koje se dovelo u vezu sa „žuto-crnima“ bilo je ono nekadašnjeg veziste Crvene zvezde.

Milojević je imao veoma uspešnu saradnju s iskusnim Francuzom na stadionu „Rajko Mitić“ zbog čega je sasvim razumljivo što želi da mu on bude jedan od stubova novog tima AEK.

Grčki mediji pišu da je srpski strateg napravio i konkretne korake u cilju realizacije posla. Milojević je stupio u kontakt s Le Talekom, kako bi ga ubedio da se preseli u grčku prestonicu.

Nekašdanji trener Čukaričkog i Crvene zvezde Francuzu je objasnio koliko ga želi u timu, ispričavši mu sve o ulozi koja ga očekuje, ali i finansijskim detaljima potencijalne saradnje.

AEK, navodno, za vezistu, koji po potrebi može da odgovori i zahtevima u poslednjoj liniji tima, sprema ugovor na dve plus jednu godinu, s godišnjom zaradom od oko 800.000 evra, što je, u ovom trenutku, najunosnija ponuda koju Francuz ima na stolu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike