Milivojević i Mitrović su prekršili pravila - kakva ih kazna očekuje

03.01.2021

08:00 >> 13:31

0

Autor: D. B.

Trener Kristal Palasa, Roj Hodžson, objasnio kakav je status kapitena njegovog tima

Milivojević i Mitrović su prekršili pravila - kakva ih kazna očekuje
Copyright Profimedia

Kakva kazna čeka Luku Milivojevića i Aleksandra Mitrovića?

Pročitajte još

Posle skandala koji je nastao kada su objavljene fotografije i video na kome se vide kako su kapiten Kristal Palasa i napadač Fulama zajedno slavili dolazak 2021. godine, sa još najmanje sedam odrasnih osoba, čime su prekršena pravila koja važe u Ujedinjenom Kraljevstvu, reprezentativci Srbije se nalaze na stubu srama medija na Ostrvu.

Po pravilima koja važe od 19. decembra u Londonu su zabranjena okupljanja izvan domaćinstva i nedzovljeno je da na istom mestu boravi bilo ko ne pripada tom domaćinstvu.

Posle meča Kristal Palasa i Šefild junajteda na kome je Milivojević igrao, što znači da je bio negetivan na prisustvo koronavirusa njegov trener Roj Hodžson je bio prilično ljut zbog onoga što je njegov kapiten uradio.

– Znam šta se desilo i naravno da osuđujem takvo ponašanje. Ljuti smo, ne ide tako nešto na ruku ni klubu ni Luki. Nije ugrozio druge pošto je imao dozvolu da igra na meču, ali… Nije pitanje onoga što se dešava na terenu, već slike koju je poslao i rizika da sada ljudi počnu da krše pravila koje je vlada donela. Da li će sve ovo utucati na to da on igra ili da mu možda oduzmemo kapitensku traku? Ne – objasnio je Hodžson.

Sa druge strane Fulam, čije su utakmice protiv Totenhema i Barlnija otkzane zbog velikog broja zaraženih igrača, izdao je saopštenje u kome se navodi da će istražiti šta se dešavalo.

– Igrač je svestan da je klub razočaran i da se nije ponašao u skladu sa standardima koji se od njega očekuju – navodi se u saopštenju Fulama.
Podsetimo Luka Milivojević je bio pozitivan na koronavirus uoči duela Srbije protiv Škotske u baražu za odlazak na EP.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike