Mihajlovići izašli na podijum u šou "Ples sa zvezdama" na RAI 1 (Foto, video)

11.10.2020

22:36 >> 09:10

0

Autor: Adam Štulić

Mihajlovići izašli na podijum u šou "Ples sa zvezdama" na RAI 1 (Foto, video)
Copyright Printscreen/Twitter/@milly_carlucci

Srpski stručnjak Siniša Mihajlović u subotu uveče se pojavio u šou programu “Ples sa zvezdama” na italijanskom javnom servisu RAI 1.

Tokom večeri Mihajlovoći su nekoliko puta najavljivani kao gosti programa, pa su tokom emisije puštani kratki fragmenti o borbi Srbina sa leukemijom, sve dok nisu izašli na podijum kako bi bio najavljen njihov kasniji plesački nastup.

Tokom razgovora sa voditeljkom i članovima žirija Mihajlovića su podsetili na dane provedene u Romi, kada je sa legendarnim Vujadinom Boškovom prisustvovao stvaranju jednog od najvećih igrača Italije Frančeska Totija.

I nije bilo to samo posmatranje Totijevog odrastanja, već je srpski trener ispričao kako je Boškovu rekao da postoji talentovani momak u omladinskom timu, da bi mu on ubrzo posle tog razgovora ukazao priliku na gostovanju Breši 1993.godine, gde je Roma slavila sa 2:0 golovima Klaudija Kaniđe i baš Mihajlovića.

Mihajlović napravio skandal u direktnom TV prenosu: Ja odoh, pa vi vidite

Zanimljivo je da se u studiju kao član žirija pojavio i poznati sportski novinar Ivan Zazaroni, koji je prvi objavio informaciju o njegovoj bolesti što je u tom trenutku narušilo višedecenijsko prijateljstvo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike