Mihajlović napravio skandal u direktnom TV prenosu: Ja odoh, pa vi vidite

30.09.2020

10:58 >> 11:30

0

Trener Bolonje na Skaj sportu ne voli kako Italijani zamišljaju televizijski program

Mihajlović napravio skandal u direktnom TV prenosu: Ja odoh, pa vi vidite
Copyright Profimedia

Gubio ili pobeđivao, Siniša Mihajlović je uvek interesantan. U direktnom prenosu za italijansku televiziju Skaj Sport, odmah posle utakmice sa Parmom (4:1), sprski stručnjak je bio raspoložen da odgovara na sva pitanja iz studija, ali nije želeo da mu izlaganje o meču bude prekinuto reklamama. Zbog toga je napravio mali skandal nakon što mu je voditelj saopštio odluku režisera programa!

-Prinuđen sam da intervenišem i prekinem vas, jer predstoji nam duži blok reklama – rekao je Mihajloviću voditelj emisije Alesandro Bonano.

-Ne mogu posle da pričam. Vi možete da pravite raspored kakav hoćete, ali tako stvari ne funkcionišu! Međutim, ako biste mi dozvolili da završim, mislim da je intervju mogao da se nastavi na Skaj Sport24 – rekao je Mihajlović, ali je ponovo bio prekinut opaskom voditelja:

-Dakle, odlazim, a reklamni blok će biti završen kasnije, u k…u – završio je Srbin sa psovkom, skinuvši svoju slušalicu dok se spremao da ode od panoa gde je davao intervju.

Ovo nije prvi Mihajlovićev nesporazum sa Skaj Sportom. Pre nekoliko meseci on je kritikovao legendu Intera Bergomija jer je posle meča Bolonje i “neroazura” pričao samo o igri rivala, a nijednu reč nije rekao o njegovoj ekipi. Takođe, Mihajlović je za komentatora utakmice sa istog tv kanala rekao da je dešavanja na terenu prenosio kao da je zaposlen na zvaničnoj tv stanici Intera.

Od redovnih poslova u Bolonji, koji nemaju veze sa odnosom trenera i medija, izgleda da neće biti mnogo toga zanimljivog. Prelazni rok se privodi kraju, a Bolonja ne planira da pojača tim, iako su u ranijim planovima bili zacrtani novi igrači za poslednju liniju tima:

-Nemamo velike mogućnosti za dovođenje igrača, pa ćemo se fokusirati na mlađe. Treniram sebe da budem štoper, ali mislim da ne mogu izdržati više od pola sata – poručio je Mihajlović

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike